Magyar válogatott

Hiába az újabb szánalmas teljesítmény, még a magyarok szorzója csökken!

  • varin
megosztom

Igencsak value-nak tűnik az auszik nyeretése Budapesten, a bukik ugyanis nem látták a szerdai gyalázatot.

Szerda este lejátszotta harmadik kilátástalan és nyeretlen mérkőzését Georges Leekensszel a magyar válogatott Fehéroroszországban. Az újabb 90 percnyi tömény pokol után szombaton a vb-szereplő Ausztrália legjobbjai látogatnak hazánkba. A fogadóirodák szorzóiból csak arra tudunk gondolni, hogy a bukik nem látták a szerdai mérkőzést.

Pinnacle
Magyarország Döntetlen Ausztrália
2.90 3.25 2.67

Az amúgy is kissé elméretezettnek gondolt oddsokat követően ugyanis a bukik nemhogy nem csökkentették, de még növelték is az ausztrál csapat győzelmét, így pedig már akár 2.67-es szorzóval is lehet fogadni Cahillékre a Pinnacle-nél. Ez annak fényében kétségtelenül meglepő, hogy nem csak 270 perc gyenge futballt láttunk eddig a Leekens-csapattól, de a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs biztosan nem lép pályára a Groupama Stadionban.

A Logibeten már három elit tippmester is tippelt a mérkőzésre! Csekkold őket és csatlakozz a nyerők táborához!

További érvek is szólnak még a szigetlakók sikere mellett, hiszen Leekens korábban panaszkodott, hogy kevés idejük marad a regenerációra a szerdai meccset követően, ráadásul az ausztrálok a csehek 4-0-s lezúzásával melegítettek ránk, illetve a vb-re.

Mindezek fényében nem csak azt nem értjük, hogy miért volt ilyen magas Marwijkék szorzója, de azt sem, hogy nőhetett ez még tovább is...

[2739988] 2018-06-09 17:30:00 Magyarország - Ausztráliax;
megosztom