Tenisz

7.50-es oddsszal próbálkozunk a Halep-Muguruza rangadón - napi tippek a Roland Garrosra

megosztom

Csütörtökön kiderül, hogy kik szállnak harcba szombaton a női döntőben.

Előzetesen a mai játéknap a hölgyekről szólt volna, viszont az időjárás közbeszólt, így a női elődöntők előtt még az urak lesznek főszerepben. Rafa Nadal és Diego Schwartzman 4-6, 5-3-ról folytatja, míg Marin Cilic és Juan Martín del Potro negyeddöntője tie-break 5-5-nél szakadt félbe. Mindkét meccsen nehéz jósolni, Nadalnak az esős időben nagyon nehéz dolga van a szívós argentin riválisával, míg Cilic és Del Potro fej-fej mellett haladnak. 

Roland Garros, női elődöntők   
Mérkőzések 1 2
Simona Halep-Garbine Muguruza 1.85 1.75
Madison Keys-Sloane Stephens 2.35 1.45

Fogadás szempontjából hasonlóan nehéz dolgunk van a két női elődöntőt illetően is. Mindkét ágon két nívós párosítás jött össze, hiszen a világelső Simona Halep a 2016-os bajnok Garbine Muguruzával találkozik, míg Madison Keys és Sloane Stephens ütközete a tavalyi US Open-döntő visszavágója. 

Halep harmadik Roland Garros elődöntőjére készül. - Fotó: WTA

Halep régóta üldözi már az első GS-címét, és most is nagyon jó formát mutat Párizsban, ugyanakkor Muguruza ellen pokoli meccsre készülhet. A spanyol lányt idén ennyire jól még nem láthattuk játszani, egyelőre gond nélkül ütött le mindenkit a pályáról, az előző körben Maria Sharapovának mindössze 3 játékot engedett. Viszont a Halep elleni egy sokkal komolyabb kihívás lesz Muguruzának, hiszen a román piszok jól védekezik.

Éppen ezért nehéz rá fogadni, mert nem tudhatjuk előre, hogy Halep defenzív vagy Muguruza agresszív játéka kerekedik felül.

Ha zónában és ritmusban lesz a spanyol, akkor neki áll a zászló, hiszen a saját kezében a sorsa. Tavaly Cincinnatiben a döntőben 1 (!) játékot tudott ellene fogni Halep. De semmi garancia nincs arra, hogy most egy hasonló forgatókönyv valósul meg, már csak azért sem, mert a román Párizsban mindig nagyon kemény falat és nyilván a lassabb borítás is neki kedvez. Nagy küzdésre számítunk mindkét féltől, akár előre hozott döntőként is tekinthetünk erre.

Bízva abban, hogy Muguruza nem döngöli a salakba Halepet, illetve nem is fog ki annyira rossz napot, hogy elcsapkodjon mindent, az over 21.5 játékot preferáljuk.

  • Játékok száma - 21.5 felett @ 1.80 bet365
  • Muguruza nyeri az 1. szettet és elveszíti a mérkőzést @ 7.50 bet365

Ami az amerikai rangadót illeti, talán kicsit váratlanul jött össze a párharcuk, hiszen korábban a nyolcaddöntőn túl egyikük sem jutott a Garroson. Olyan nagyon nehéz dolga sem Keysnek, sem pedig Stephensnek nem volt, a legnagyobb klasszisokat elkerülték. 

A tavalyi US Open-döntőben Keys volt a favorit, de elég sima verésbe nézett bele. Most visszavághatna, de a salak inkább Stephensnek kedvez. 

megosztom