Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Fehéroroszország-Magyarország válogatott meccsre

Felkészülési meccset játszik labdarúgó-válogatottunk, lássuk szerkesztőink és tippmestereink hogyan látják az esélyeket!

Tomihmv

A magyar válogatott számára az utóbbi évtizedekben kín játszani olyankor, amikor már véget ért a szezon, minderre jó példa a tavalyi Andorra elleni vb-selejtező. Ezúttal ráadásul nem is tét-, hanem csak szimpla barátságos meccset játszik csapatunk, méghozzá egy olyan alakulattal, amely játékosainak nemrég kezdődött a szezon.

Mindezek mellett idegenben játszunk, Leekenes mester pedig már előre magyarázkodik, hogy az ilyen meccseken nem számít az eredmény, ráadásul néhány meghatározó játékosunk sem lesz ott a csapattal ilyen vagy olyan okok miatt.

Összességében egy olyan mecset várok, ahol sajnos nem a mieink dominálnak majd, hanem inkább a hazaiknak állhat a zászló, így pedig a fehéroroszok +0-s ázsiai hendikepjében (döntetlen esetén a tét visszajár) látok némi értéket.

Tipp: Fehéroroszország +0 (ázsiai hendikep) - 1.65 @ TippmixPro

varin

Szegény srácainkon hatalmas a nyomás, ráadásul három nap múlva újra pályára kell lépniük. Sok ez az aranylábúinknak és a hülye belga még el is hiteti velük, hogy a sajtó és a szurkolók a gonoszak. Aki felveszi a címeres mezt, azon mindig nyomás van, annak mindig kötelező a legjobbját nyújtania, akár a kazahok, akár a fehéroroszok ellen. Nekem személy szerint nagyon nem tetszik az az irány, amely felé elindultunk Leekensszel és nem hiszem, hogy bármelyik meccset meg tudjuk nyerni a következő kettőből.

A fehérorosz válogatott nem túl acélos, habár azt hozzáteszem, mi egy franciák elleni 1-2-t vb-sikerként ünnepelnénk, ahogyan Azerbajdzsán és Szlovénia legyőzése is egész szép fegyvertény. Kevés gólos, döntetlenkörüli eredményre számítok, de ide is, oda is eldőlhet egy-egy góllal a buli.

Tipp: 2,5 gól alatt - 1.50 @ TippmixPro

Vajon mire megy válogatottunk Fehéroroszországban? - Fotó: Archív

mr.blonde

Bár túl sok pozitív előjelet nem látok a mieink kapcsán, azért szerintem nem kell hasra esni a fehéroroszoktól sem. A beloruszok keretét döntő többségében odahaza játszó játékosok alkotják, sztárjuk nem igazán akad, így ha pusztán a klubokat veszem alapul, a mienk kerete erősebbnek tűnik.

Persze az a lejtmenet, amiben a fiaink vannak tényleg nem sejtet sok jót, de ennek ellenére szerintem a hármas szorzó picit túlzás. 

Az tényleg a hazaiak mellett szól, hogy a keret többsége szezon közepén tart, míg nálunk már a többség a tengerparti nyaralást tervezi. Ugyanakkor nem lehet "ellazázni" ezt a meccset, hiszen a népharag nyomaszthatja a fiúkat és hát Leekens mesternek is illene már valamit felmutatnia. 

Valószínűleg megvárom majd a kezdőcsapatunkat egy emberesebb fogadás megtételéhez, de így pre-match betnek szerintem a döntetlen lehet az egyik jó megoldás. 

Tipp: Döntetlen  3.10 @ TippmixPro

gb1

A fehéroroszok az utóbbi időben egy fokkal jobb teljesítményt nyújtanak, mint a mieink, bár komolyabb tesztnek nem voltak kitéve. Kapitányuk, Igor Kriushenko ettől függetlenül stabilitást hozott a csapatba - ellenben Leekensszel - és általa idén mindkét meccsüket megnyerték, sőt az utóbbi hat találkozójukon egytől egyig eredményesek voltak (Dzsudzsiék 6/5-ször).

Amiben bízhatunk, az a vb-selejtezők alatt nyújtott teljesítményük, hiszen a tíz meccsből mindössze egyszer tudtak nyerni (Bulgária ellen 2-1-re) és összesen öt pontot kapartak össze.

A Fehér Szárnyúak 2002-ben 5-2-re verték a mieinket, 2013-ban pedig 1-1-et játszottak a felek, én az utóbbihoz hasonló szoros eredményt várok.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt  1.95 @ TippmixPro

[2739987] 2018-06-06 19:00:00 Fehéroroszország - Magyarországx;