Sportfogadás

A magyar fogadók már nem bíznak Leekens munkásságában

Válogatott fiaink 30 hellyel előrébb állnak a FIFA-világranglistán, ám ez aligha tükrözi a valóságot.

A kazahok elleni meccs utáni ünnepl...ja, nem. fotó: archív

Szerda este 19 órakor a lengyel határ mellett fekvő Bresztben Magyarország Fehéroroszország vendégeként lép pályára a DASK Brestski stadionban.

1x2    
Fehéroroszország Döntetlen Magyarország
2.37 3.10 3.10

Egy új nap, egy új meccs és persze új remények. Nemzeti tizenegyünk bő két hónapos kihagyás után folytatja a felkészülést az ősszel induló Nemzetek Ligájára és ezúttal is egy papíron gyengébb ellenféllel csaphat majd össze. A találkozón a bukik nem minket hoztak ki esélyesként, ami aligha meglepő az utóbbi időkben mutatott ámokfutás láttán, és ahogy tippmestereink elemzéseiben is olvashattátok, ők sem nagyon bíznak már a Leekens-seregben.

Magyarország#hun-hungary#5

Nos ugyebár, aki a bizalmatlanságot időben kezdte és márciusban a kazahokra rakott a belga szakember első meccsén, az átlagban 9-szeres, aki a skótokat is megfogadta ellenünk pedig 2.70-szeres szorzót csíphetett. Ennek a tendenciának a folytatásában bíznak (?!) a honfitárs fogadóink, hiszen ahogy a Tippmixpro statisztikáján látható, 67 százalék hazai győzelmet vár Bresztben. Jól tükrözi a realitást, hogy 100-ból csupán 14 tipszter fektetett be a magyar sikerbe.

Vajon képesek a meglepetésre Dzsudzsákék?
[2739987] 2018-06-06 19:00:00 Fehéroroszország - Magyarországx;