Sportfogadás

Ingyen egyenlegfeltölést ad a Tippmixpro a foci-vb alatt - íme a promóciók!

Brazil, japán és mexikói utazást is nyerhetünk, ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint fogadni a foci-vb mérkőzéseire.

Június 14-én elrajtol a 2018-as labdarúgó-világbajnokság, ennek apropóján pedig a    több nagyszerű promócióval is várja a fogadni kívánó játékosokat. A rutinos játékosok mellett az új ügyfelekre is gondoltak az állami irodában, így mindenki megtalálhatja a számítását. 

A regisztrációhoz kattints a képre!

Új vagy a sportfogadásban?

A Tippmixpro most 1000 Ft-os kezdőegyenleget ad az első 10.000 játékosnak, aki újonnan regisztrál a Tippmixprora vagy már van regisztrációja, de még nem játszott. Nincs tehát más dolgod, mint ide kattintva regisztrálni, majd a következő oldalon jelentkezni az egyenlegfeltöltésre. 

Küldetések

Ki nyeri a foci vb-t?

Fogadj a világbajnokság győztesére egyes vagy több kötésben legalább 2000 Ft-ért, és ha a csapatod nem jut tovább a csoportkörből, 1000 Ft-ot garantáltan jóváírnak a számládon. 

 

Speciális küldetés

Fogadj a speciális világbajnoki ajánlatok egyikére fogadásonként legalább 300 Ft-os téttel, és nyerd meg a 100 darab 50.000 Ft-os nyereményutalvány egyikét! Minél több speciális ajánlatra fogadsz, annál több nyereményre vagy esélyes.

 

Csoportkör

Fogadj a foci világbajnokság csoportmérkőzéseire meccsenként legalább 300 Ft-os téttel, és nyerd meg a 2 főre szóló all inclusive utazást Brazíliába, vagy vidd el a további egyenlegfeltöltések egyikét! Minél több meccsre fogadsz a szakaszon belül, annál nagyobb értékű nyereményre vagy esélyes.

 

Nyolcad- és negyeddöntő

Fogadj a foci világbajnokság nyolcad- és negyeddöntő mérkőzéseire meccsenként legalább 300 Ft-os téttel, és nyerd meg a 2 főre szóló all inclusive utazást Japánba, vagy vidd el a további egyenlegfeltöltések egyikét! Minél több meccsre fogadsz a szakaszon belül, annál nagyobb értékű nyereményre vagy esélyes.

 

Elődöntő és döntő

Fogadj a foci világbajnokság elődöntő és döntő mérkőzéseire meccsenként legalább 300 Ft-os téttel, és nyerd meg a 2 főre szóló all inclusive utazást Mexikóba, vagy vidd el a további egyenlegfeltöltések egyikét! Minél több meccsre fogadsz a szakaszon belül, annál nagyobb értékű nyereményre vagy esélyes.

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT  NYEREMÉNY INFORMÁCIÓK

REGISZTRÁCIÓ