Sportfogadás

Íme, a legszebb fogadásaink a nemzetközi kupaidényből

megosztom

Véget ért a klubszezon, így a világbajnokság kezdetéig van egy kis idő visszatekinteni a mögöttünk álló idényre. A nemzetközi kupákkal elég szépeket sikerült szakítani.

CR7 szép summát jelentett a szemfüles fogadóknak / archív

Cristiano Ronaldo lesz BL gólkirálya 5.50-ös oddsért 

A Logibeten listavezető Varin nevéhez köthető a szezon egyik legnagyobb fogása, hiszen kollégánk 5.50-ös szorzóért ajánlotta figyelmetekbe Cristiano Ronaldo gólkirályi címét a BL-ben. Mindezt még bőven a sorozat elején, szeptember 12-én tette meg, amikor még a csoportküzdelmek sem kezdődtek el.

A Real Madrid portugál szupersztárja az első helyen állt a fogadóirodáknál, szorosan mögötte pedig természetesen Lionel Messi következett.

Messi végül nem tudott idén labdába rúgni, CR7 viszont nagyon precízen koncentrált a Bajnokok Ligájára és 15 góllal, mondhatni toronymagasan nyerte a 17/18-as kiírás aranycipőjét.

Győztes nemzetisége: Spanyolország @1.80

Ha már végső győztesek és Cristiano Ronaldo, a Protipp egyik tippmestere, 'ivan' is összekalapozott egy egészen pofás kis megoldást a Bajnokok Ligája végső győztesére kínált piacokon. Az április 4-én, a negyeddöntők visszavágói előtt publikált cikkében a sorozat győztesének nemzetiségére ajánlotta a 'Spanyolország' opciót, 1.80-as szorzóért.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Barcelona római búcsúja az elemzésben nem volt opció - a 3-0-s katalán előny ismeretében talán nem is meglepő - így kollégánk úgy számolt, hogy a legjobb négy közé a Real Madrid és a Barcelona is eljut. Ha ez így lett volna, az 1.80-as szorzó alkalmas lett volna trade-elésre is, ám végül a futball más forgatókönyvet írt, ám a tipp így is nyertes lett, hiszen a Real Madrid a bajnokság hajráját elengedve ráfeküdt a BL-re és történelmet írva zsinórban harmadszor is elhódította a legrangosabb trófeát.

Közel 10-szeres pénzt fizetett egy bátor trade-elés

Március közepén tettük közzé cikkünket, amelyben az olasz AS Roma végső győzelmét ajánlottuk olvasóinknak - szigorúan trade-elés céljából. A Farkasok a nyolcaddöntőben az ukrán Sahtar Donyeck ellen játszottak, az első felvonást pedig 2-1-re elbukták idegenben, ekkor fizetett 100-szoros pénzt a bet365 az olaszok végső győzelmére.

A tipp persze nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy a visszavágót a Roma megfordítja és továbbjut a legjobb nyolc közé, egy szerencsésebbnek vélt sorsolás esetén pedig az elődöntő sem elérhetetlen. Hát végül Fortuna nem fogta a kezét az olaszoknak, ám a Barcelona elleni heroikus fordításnak köszönhetően így is elődöntőztek a Farkasok, ez pedig azt jelentette, hogy az elődöntős párharcok előtt a 101-szeres szorzó 11-es csökkent, így a feltett tétünk 10-szeresét vehettünk ki idő előtt.

Ötszörös pénzért nyerettük az Atlético Madridot

2018. januárjában közölte cikkét az Európa Liga végső győztesét illetően Varin, aki az Atlético Madrid sikerét vizionálta 4.55-ös szorzón. A második számú európai sorozat ekkor a legjobb 32 csapatnál tartott, a madridi gárda pedig nem titkoltan a végső győzelemre hajtott. Bár ekkor még jó pár sztárcsapat versenyben volt, végül a Matracosok tulajdonképpen tükörsimán húzták be az Európa Ligát, ami tippmesterünk 4/10-es téterősségére közel 20 egység profitot jelenthetett a követőknek.

Olvasónk az év egyik legdurvább kaszálását hozta össze

Szerencsére a hatharom.com közössége egyre nagyobb és ezzel párhuzamosan egyre többet osztjátok meg gondolataitokat és tippjeiteket a meccsekről. A nemzetközi kupaidény során rengeteg szelvényt kaptunk a TipPics-rendszerünkbe is, de talán mind közül kiemelkedett "Rollando" nevű olvasónk tikettje, aki a nyolcaddöntős meccsekkel több, mint millió forintot kasszírozott.

Olvasónk 1300 forintért adta fel szelvényét,a melyet a Tottenham - Juventus és a Manchester City - Basel meccsek félidő/végeredmény fogadások szerepeltek. A 27 és 28-szoros szorzókat ráadásul össze is kötötte, így 756-os eredő oddsot kapott, ami pár forint híján kereken 1 milliós nyereményt jelentett a számára.

Reméljük a nemzetközi kupaidény alatt sikerült ötleteket adnunk a fogadásaitokhoz és a következő szezonban is sikerül elcsípni egy-két nagyobb szorzót!

 

megosztom