Sportfogadás

Nagytétes olvasónk durván 360 ezret kaszált

Repertoárja rendkívül széles skálán mozog - a hat szelvényen volt japán foci, koreai baseball és tenisz is.

Rejtjeles kommandó nevű hű olvasónk nem először hallat magáról. A sportfogadó több alkalommal töltött már fel (a régebbiekről is írtunk már itt és itt) nyertes szelvényeket a TipPics rendszerbe, és a hétvégén ismét sikerült levennie egy kis zsetonnal az állami fogadóirodát. 

A játékos ezúttal is a mezei tipszterek számára furának tűnhető eseményeket szúrt ki magának, hiszen többek között a japán J-League másodosztályú focimeccsére, a dél-koreai KBO baseball bajnokságra és a dél-afrikai Premier League-re is adott le tippeket. Kiemelendő továbbá, hogy az összes szelvénye single fogadás volt. Az eredmények az alábbiak szerint alakultak.

  • Zhang S./Peers J. - Melichar N./Peya A. - 4-6, 6-3, 7-10  (tenisz, Roland Garros)
  • NC Dinos - Samsung Lions 7-8 (baseball, KBO)
  • M. Keys - M. Buzarnescu 6-1, 6-4 (tenisz, Roland Garros)
  • Jomo Cosmos - Platinum Stars 2-1 (foci, Dél Afrika - Premier League)
  • Kanazawa - Kyoto 1-3 (foci, Japán - J-League 2.)
  • Shonan - Vegalta Sendai 3-0 (foci, Japán - YBC Leavain Cup)

A legnagyobb összeget a Shonan - Vegalta focimeccsre pakolta fel, kerek 100 ezer forintot és lehet, hogy néhány ősz hajszállal több lett neki, miután a harmadik gól csak a 91. percben született meg.

A hat szelvénnyel összesen nettó 362 ezret kaszált, amihez ezúton is szívből gratulálunk!

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek. Továbbá most a labdarúgó-világbajnokság közeledtével még Logibet előfizetést is nyerhetsz!

Részletek a képre kattintva!