Tippliga

Kiváló teljesítménnyel lehetett csak megnyerni a tippbajnokságot

Széles skálán mozogtak a végső győztes tippjei és feltett egységei is. Ezúttal a kevesebb tipp ért győzelmet.

Lezárult a Hathárom második Indoklásos tippligája, amelyben azt szerettük volna megnézni, hogy a tippekhez milyen gondolatmenetek és érvelések párosulnak. A nyertesek ingyen előfizetéshez juthattak a Logibeten, míg többen hathármas póló büszke tulajdonosai lehettek. Lássuk a végeredményt.

A játékot WildReceiver nicknevű userünk nyerte meg, aki 66 tippel 22%-os ROI-t és 154 egység szűrt profitot kalapozott össze. Tippjei igen széles skálán mozogtak, hiszen 1.20-tól elkezdve 9.50-ig minden kategóriában megtalálhatóak voltak a fogadások, míg a ligák tekintetében szerte a világból válogatott. Remek teljesítménye 3 hónapos Logibet-előfizetést érdemel!

Hartai Péter, st.daniel666, misi2017 és el guapo 94 is remekül muzsikáltak a két hónap alatt, ők 1-1 hónapos előfizetéssel gazdagodtak partneroldalunkon.

A nyerteseket megkérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot az info@hatharom.com mailcímen!

Hathárom pólót nyert charles69, Manesz, RA7, Bundes99 és prigioni. Közülük utóbbi olvasónk érdemel külön említést, hiszen a két hónap alatt 237 tippből ért el profitot, vagyis messze a legtöbb fogadást adta fel az Indoklásos tippligában.

Sokáig nem maradtok tippjáték nélkül, hiszen a vb alatt is lesz játékunk, addig pedig érdemes fogadni a világbajnokság végső győztesére, hiszen a jól tippelők két hónapig ingyen kapják a Logibet tippjeit.

Részletek a képre kattintva!