Heti műsor

A héten kétszer is pályára lép a magyar labdarúgó-válogatott

Dzsudzsákék szerdán Fehéroroszországban játszanak, majd szombaton Ausztráliát fogadják. Heti műsor.

A héten kétszer is pályára lép a magyar labdarúgó-válogatott. - Fotó: MTI

A hét eseményei

Magyarországon is véget ért a klubfoci, a héten válogatottunk kerül fókuszba, hiszen Georges Leekens tanítványai kétszer is pályára lépnek az előttünk álló napokban.

Szerdán Fehéroroszországba vizitálnak Duzsdzsák Balázsék, amely gárda ellen ezidáig nem sikerült nyerni, sőt, 2002-ben hazai pályán kaptunk ki tőlük 5-2-re. Szombaton pedig a vb-résztvevő Ausztrália látogat a Groupama Arénába, akikkel 2000-ben, Puskás Ferenc születésnapja alkalmával találkoztunk, s akkor nagyon simán, 3-0-ra kaptunk ki.

A magyar válogatott találkozóival bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2739987] 2018-06-06 19:00:00 Fehéroroszország - Magyarországx;

Természetesen több nemzet válogatottja is pályára lép a héten, szerintünk a Szerbia-Chile, Olaszország-Hollandia (H: 2.00 D: 3.25 V: 3.65), az Oroszország-Törökország, a Csehország-Nigéria, a Belgium-Egyiptom, az Anglia-Costa Rica, a Portugália-Algéria, az Izland-Ghána, a Svájc-Japán, a Németország-Szaúd-Arábia, a Horvátország-Szenegál, a Lengyelország-Chile, a Szerbia-Bolívia, a Svédország-Peru, a Dánia-Mexikó, az Izrael-Argentína, a Spanyolország-Tunézia, a Franciaország-USA és az Ausztria-Brazília meccsekre lesz érdemes odafigyelni.

A barátságos válogatott meccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2726343] 2018-06-04 20:45:00 Olaszország - Hollandiax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb említett többi barátságos válogatott ütközetre lesz érdemes fogadni, míg kézilabdában a magyar férfi válogatott meccsére, Nagy Lászlóék ugyanis szombaton megkezdik a szlovénok elleni vb-selejtezős csatát, az első meccset idegenben játssza csapatunk.

Az NHL-ben és az NBA-ben folytatódik a finálé, a honi férfi kosárlabda bajnokságban pedig fokozódnak az izgalmak, hiszen fény derül a döntősök kilétére. A teniszfanatikusok sem unatkoznak majd, hiszen a héten kiderül, hogy kik nyernek a Roland Garroson, a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában jön a nyolcasdöntő, ahol a Szolnok és az Eger is érdekelt lesz, míg a Forma-1-ben a Kanadai Nagydíj következik a héten.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!