NB I

Élet-halál ura lehet a Videoton!

A Videoton bajnokként utazik az életéért küzdő Diósgyőrhöz. Vajon mennyire veszi komolyan a Vidi a meccset?

Vajon mennyire veszi komolyan a szombati meccset a Videoton? - Fotó: vidi.hu

Az utolsó forduló kerül terítékre az NB I-ben szombaton, amikor is az egyik legérdekesebb találkozót Miskolcon rendezik meg, ahol a Diósgyőr és a Videoton feszül egymásnak.

1x2    
Diósgyőr Döntetlen Videoton
2.75 3.65 2.25

A Videoton bajnokként utazik Borsodba, vagyis a székesfehérváriak számára teljesen mindegy, hogy milyen eredményt érnek el az utolsó játéknapon. Mindez a hazaiakról nem mondható el, akik az életükért küzdenek, ugyanis amennyiben nem tud nyerni a Diósgyőr, akkor biztos, hogy kiesik az NB II-be. Igaz, a DVTK sikere esetén sem borítékolható, hogy megőrzi élvonalbeli tagságát - minderről bővebben itt olvashatsz.

A formák alapján egyértelműen a vendégeknek áll a meccs, Marko Nikolics együttese jó passzban van, tavasszal mindössze négy gólt kapott, utolsó három találkozóján pedig 8-szor volt eredményes, s nem mellesleg a bajnoki címet is elhódította. Ezzel szemben a piros-fehérek hat meccsből álló zakósorozatukat a Paks elleni sikerükkel lezárták két hete, ám vasárnap 4-0-ra kaptak ki a Ferencváros otthonában.

[2539109] 2018-06-02 19:00:00 Diósgyőr - Videoton FCx;5

Az egymás elleni mérkőzések eredményei is a Vidi felé billentik a mérleg nyelvét, hiszen idén kétszer is a fehérvári alakulat nyert, sőt, tavaly márciusban is. A legutóbbi diósgyőri siker a Videoton ellen 2016 októberében jött össze.

Mindezek tükrében csak és kizárólag a Videotonon múlik, hogy milyen eredménnyel zárul a szombati összecsapás. Amennyiben Nikolics a legerősebb csapatát dobja csatába, akkor akár hendikeppel is nyerhet a Vidi (4.10 @    ), viszont, ha olyan futballisták kapnak szerepet, akik az idény során keveset vagy semmit sem játszottak, akkor lehet keresnivalója a DVTK-nak (2.75 @    ).

Mindezeknek köszönhetően azt javasoljuk a fogadóknak, hogy várják meg a hivatalos kezdőcsapatokat, s csak utána tegyék meg tétjüket!

[2539109] 2018-06-02 19:00:00 Diósgyőr - Videoton FCx;
239099