NB I

Rommá verték a fogadók a 40-szeres oddsunkat

  • varin
megosztom

Alig fogadható valahol a Balmazújváros és a Diósgyőr hétvégi sikere. Véletlen lenne?

Izgalmas szombat vár a magyar futballfanatikusokra szombaton este, eldől ugyanis, hogy melyik két csapat esik ki az OTP Bank Ligából. Ennél valószínűleg már csak azok várják jobban a szombat estét, akik velünk tartottak és még 40-szeres oddson megjátszották azt a kombit, amely a legtöbb helyen már csak 5-6-szoros szorzóval, vagy ott sem elérhető.

Ami a külföldi bukmékerek számait illeti, az Unibet-re kedden kerültek ki az első oddsok, majd szerda este óta egyáltalán nem is fogadható ez a két meccs. Talán még ennél is érdekesebb az, ami abet365-ön történt.

A bukméker péntek reggel 7 óra 37 perckor kihozta a Balmazújváros győzelmét 3.10-ért, a Diósgyőrét pedig 2.87-ért, majd 30 perccel később 2.10-es és 2.20-as záróoddson eltűntek ezek a fogadási piacok. Végül fél 9-kor megjelentek ismételten a szorzók 1.72-ért és 1.72-ért.

Összegezve tehát, amit mi 6.50-ért és 6.25-ért fogadtunk meg, annak jelenleg az átlagszorzója 1.97 és 2.17.

Teljesült tehát az a tézis, amely minden sportfogadó első pontja kéne legyen: legyőztük a fogadóirodák szorzóit, méghozzá nagyon. Ez a tény pedig a szombati végeredményektől függően az az eredmény, amely hatására a győztes fogadók megszületnek.

Ami tehát biztos, hogy kimeneteltől teljesen függetlenül óriási value volt a két gigantikus oddsban és nagyon érdemes volt kimaxolni a téteket az Unibetnél. Ha ugyanis a fogadóiroda visszateszi a szorzóit, egy szenzációs cashoutunk lehet, ha pedig nem, akkor szurkolhatunk egy olyan 40-szeres szorzójú kombinak, amelynek finoman szólva is jó esélyei vannak a jelek alapján.

2018-06-02;212
239099
megosztom