Sportfogadás

Erre fogadnak a magyarok a francia-olasz derbin

megosztom

Érdekes arány jött ki a nap meccsének Tippmixprós statisztikáján, de mi is osztjuk a többség véleményét.

Deschamps mester okítja a fiúkat. fotó: NDTV Sports

A pénteki válogatott meccsek közül egyértelműen kiemelkedik a két ősi rivális párharca, amellyel külön beharangozóban is foglalkoztunk.

A vb-re való felkészülés utolsó szakaszába ért a francia válogatott, amely a pénteki összecsapást követően már csak egy barátságos meccset - június 9. vs USA - játszik az oroszországi torna előtt. Didier Deschamps szövetségi kapitány számára tehát immár limitált lehetőség maradt a kísérletezésre, így nem csodálkoznánk, ha ugyanazt a bivaly erős kezdőt küldené pályára, amit hamarosan a csoport körben is. A csapatot az világbajnokság egyik esélyeseként tartják számon és jól is megy neki a foci mostanság.

A Les Bleusnak az utóbbi hét meccsén mindig betalált és a Giroud-Griezmann-Mbappé triótól ma is számíthatunk gólokra. 

Az olaszok jól kezdték az új érát Roberto Mancinivel az élen, hiszen négy nyeretlen meccs után tudtak újra győzni. Bár tétje nincs számukra a pénteki derbinek, mégsem várható, hogy félvállról veszik majd azt.

Ha úgy veszik, ha nem, amint az alábbi ábra mutatja, a magyar sportfogadók döntő többsége leírja az Azzurrit, de a döntetlenben egy viszonylag magas,  35 százalék bízik. A fogadók szerint a tuti tipp a hazai siker lehet, erre a feltett tét 56 százaléka érkezett be a   -nál. 

[2679177] 2018-06-01 21:00:00 Franciaország - Olaszországx;
megosztom