NB I

Erre az NB I-es tippre most érdemes lecsapni!

megosztom

A Honvéd - Vasas párosításban mindkét csapatnak nagyon kell a három pont. Éppen ezért nem várunk gólfesztivált.

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójának egyik leginkább várt mérkőzése egy fővárosi derbi lesz, ahol a Honvéd a Vasast fogadja.

A kispestiek a dobogóért és emellett az Európa Liga-selejtezős jogért, míg az angyalföldiek a kiesés elkerüléséért küzdenek, vagyis mindkét oldal számára rendkívül komoly tétje lesz a szombati találkozónak. Ennek ellenére az egyik netes fogadóirodánál elég magasra szabták az over/undert határt, amit szerintem most érdemes lehet kihasználni.

[2539105] 2018-06-02 19:00:00 Honvéd - Vasas Budapestx;5

Már alapból egy feszült meccsre lehet számítani, hiszen a két klub rivalizálása elég nagy tradícióra tekint vissza, ráadásul - ahogy a fenti táblából is látható - az elmúlt két-három szezonban szoros eredmények születtek ebben a párharcban. A tavaszi szezon mindkét oldalon egy hullámvasútra hasonlított leginkább, az utolsó 10 fordulóban pedig elég gólszegényen muzsikáltak a csapatok, a Honvéd 11, a Vasas pedig 10 gólt rúgott ezekben a fordulókban.

A tétre való tekintettel szerintem most is inkább komoly mezőnyjátékra és nagy taktikai csatára lehet számítani. Egyik vezetőedző sem szeretné, ha hátrányba kerülne a csapata, hiszen azzal nagyon kellemetlen helyzetbe kerülnének, éppen ezért elsősorban a védekezésre helyeződhetnek a hangsúlyok.

Bár a Vasasé a leggyengébb védelem a ligában, a Haladás ellen jól zárt a retesz, sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset, ez pedig jó alapot adhat a szombati meccsre is. Az angyalföldiek támadójáték viszont továbbra is döcög, egy betömörülő védelem ellen nem sok vizet képesek zavarni.

A Honvéd a Vidi-Fradi páros elleni meccsek után érkezik ebbe a rangadóra. Supka Attiláéknak fél szemmel a Debrecenre kell figyelniük, hiszen az Újpest MK-győzelme miatt elképzelhető, hogy a 4. hely is EL-indulást érhet. Vagyis adott esetben - újpesti győzelemnél - egy iksz is elegendő lehet, amennyiben viszont a Loki pontot szerez a Szuszában, így a Kispestnek csak a győzelemmel lesz meg az Európa Liga.

Mindent összevetve úgy vélem, hogy nem a gólok lesznek a főszereplők ezen a meccsen, hanem a taktikai csata, a feszültség meg a rengeteg fault.

Éppen ezért szerintem muszáj lecsapni az underes fogadásokra, hiszen például

az ázsiai hendikep under 3 gól fogadást 1.70-ért tudjuk megtenni, márpedig ez a tipp csak akkor veszít, ha négy vagy több találat esik ezen a meccsen.

Ha nem lesz valami extrém forgatókönyv, szerintem erre nagyon kevés az esély.

 

  • Gólok száma 2.75 alatt @ 1.975 bet365
     
  • Gólok száma 3 alatt@ 1.70 bet365
[2539105] 2018-06-02 19:00:00 Honvéd - Vasas Budapestx;
megosztom