Nemzetközi foci

Beszédes, hogy ki az egyetlen Real-játékos, aki nem búcsúzott el Zidane-tól

megosztom

Akár Gareth Bale távozására is következtethetünk abból, amit tett, azaz amit nem tett a walesi játékos.

Még csak néhány órája jelentette be távozását Zinedine Zidane a Real Madridtól, máris elözönlötték a búcsúüzenetek a különböző közösségi oldalakat. A Real Madrid játékosai egytől egyig érzékeny búcsút vettek a francia mestertől, kiemelve, hogy egészen legendás az a tett, amelyet végrehajtott a Real Madrid kispadján. Azaz csak majdnem mindenki, mert van egy játékos, akit úgy tűnik, nem foglalkoztat az edzőváltás.

Fotó: Shuttershock

A Real Madrid szurkolói ugyanis meglepettségüknek adtak hangot, hogy Gareth Bale közösségi platformjain egyetlen betű sincs Zidane távozása kapcsán. Mint ismert, a walesi klasszis eléggé kegyvesztett játékossá vált Zidane-nál és többször is pletykáltak arról is, hogy emiatt jelentősen megromlott a viszony kettejük között.

Ez egyébként két dologra is enged következtetni. Egyrészt ha Bale marad a Real Madridnál, akkor felesleges már jópofiznia valakivel, aki nem számolt vele, másrészt az is lehetséges, hogy már pontosan tisztában van azzal, hogy a nyáron távozik a spanyol fővárosból.

A fogadóirodák szorzóiból mindenesetre arra lehet következtetni, hogy Bale könnyedén csapatot válthat, hiszen viszonylag magas annak oddsa (1.65), hogy Madridban marad, míg a Manchester Unitedre 2.10-et, a Tottenham Hotspurre 5.00-t fizet az Unibet.

Hogy a kérőknek pontosan mennyit kell majd kicsengetniük, az jó kérdés, mindenesetre az biztos, hogy a BL-döntőben szerzett két gólja után nem csökkent Bale vételára...

megosztom