Sportfogadás

Megduplázhatjuk a pénzünket a hollandokkal

Sem a szlovák, sem a holland válogatott nem lesz ott a vb-n, így pedig nagy kérdés, mennyire lesznek motiváltak.

A világbajnoki selejtezősorozat talán Szlovákiának sikerült jobban, hiszen északi szomszédaink Anglia mögött a második helyen zárták a csoportjukat, azonban pechükre a 2. helyezett csapatok rangsorában a 9. helyen zártak, így lecsúsztak a pótselejtezőről és a vb-szereplés lehetőségéről.

A holland válogatott Franciaország és Svédország mögött a 3. lett selejtezőcsoportjában, így a tulipánosok a 2016-os Eb után újabb világversenyről maradnak le.

1x2    
Szlovákia Döntetlen Hollandia
3.40 3.30 2.13

A két válogatottnak maradt a felkészülés a Nemzetek Ligájára, a hollandok ezután a meccs után majd az olaszokkal, a szlovákok pedig Marokkóval találkoznak pár nap múlva.

Ronald Koeman szövetségi kapitány folytatja a fiatalítást a hollandoknál, a mostani keretben mindössze két 30 évnél idősebb játékost találunk, ugyanakkor a futballisták többsége kipróbált harcos és a legtöbbjük idegenlégiósként keresni a kenyerét.

A szlovákok keretében is ott van mindenki, aki számít, Skriniar, Pekarik, Hamsík, Duda és Lobotka is a várja a bevetést.

A mérkőzést Nagyszombaton rendezik, vélhetően szép számú közönség előtt, de ennek ellenére megkérdőjelezhető a csapatok motiváltsága. Egy hosszú szezon után alighanem szívesen strandolnának már a játékosok, felkészülési meccsről lévén szó pedig az eredmény sem igazán számít.

tippmixpro.hu

Ennek ellenére a magyar fogadók elég biztosak a dolgukban, legalább a Tippmixpro statisztikái szerint, hiszen a végeredményre beérkező fogadások 68 százaléka vendégsikert vár.

Erre az opcióra bőven kettes szorzó felett fizet az állami iroda, vagyis megduplázhatjuk pénzünket a hollandok sikerével. A formával egyébként nincs gond az Oranjénál, a vb-selejtező óta legyőzték a skótokat, a románokat és a portugálokat is, míg az angoloktól minimális különbségű vereséget szenvedtek.

Vajon bejön ez a tipp?

Szlovákia#svk-slovakia#5
Hollandia#netherlands-netherlands-6708#5
[2726344] 2018-05-31 20:45:00 Szlovákia - Hollandiax;