Tenisz

Kevés esélyt adunk Fucsovicsnak - napi tippek a Roland Garrosra

  • Cesc18

A nyíregyházi klasszis csütörtökön Kyle Edmund ellen lép pályára a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

Csütörtökön pont kerül a második körös küzdelmek végére is Párizsban. Számunkra természetesen a legjobban várt összecsapás Fucsovics Márton és a 16. kiemelt Kyle Edmund ütközete lesz. 

Bravúr kellene Fucsovicstól a továbbjutáshoz. - Fotó: HunTennis

Az első körben mindketten nagyon magabiztosan, 3-0-ra nyertek. Edmund az ausztrál Alex De Minaurt lépte le, míg Fucsovics a kanadai Vasek Pospisilt oktatta.

"Három szett, az három szett, de azért olyan nagyon nem fáradtam el. Jól kezdtem a mérkőzést, és a folytatásban is sikerült végig kiegyensúlyozottan, a megbeszélt taktika szerint játszanom. Annyira talán nem teniszeztem jól, mint Genfben, de ebben szerepet játszhatott az utazás, valamint az, hogy alkalmazkodnom kellett az új körülményekhez." 

Úgyhogy maradt még bennem, bízom benne, hogy azt Kyle Edmund ellen meg tudom mutatni.

"Nem volt ez sem könnyű mérkőzés, hiszen Vasek Pospisil sokszínű teniszező, akinek van jó szervája és röptéje, a ritörnöket is jól eltalálta és a végsőkig küzdött. Nagyon jó érzés, hogy megnyertem életem első főtáblás mérkőzését a Roland Garroson.” - olvasható Fucsovics Facebook-oldalán

Fogadás a győztesre    
Fucsovics Márton Kyle Edmund
2.95 1.30
Fogadási határidő: 

Bár Marci a genfi tornagyőzelmét követően nagy önbizalommal érkezett a francia fővárosba, a bukmékerek mégis kevés esélyt adnak neki a továbbjutásra. Ez köszönhető egyrészről annak, hogy a brit kiváló játékos, másrészről a

tavalyi eddigi egyetlen randevújukat Edmund 6-2, 6-1-gyel abszolválta Winston Salemben. 

Ez a mostani salakos meccsük jóval izgalmasabbnak és szorosabbnak ígérkezik. Meglepő lenne, ha Edmund ismét egy nagyon sima győzelmet aratna, ugyanakkor azzal nehéz vitatkozni, hogy a szigetországi a favorit. Fucsovicsnak egyébként nem fekszik az ilyen Edmund stílusú teniszezők játéka, bár erre némileg Genfben rácáfolt. 

Véleményünk szerint Marci a tisztes helytállásra és szettnyerésre abszolút jó lehet, de a továbbjutására kevés esélyt látunk.

  • Szett hendikep - Edmund -1.5 @ 1.63