TipPics

Repkedtek a nagy tétek a BL-döntőre - fotók

Több olvasónk is combos szelvényekkel kaszált a Bajnokok Ligája fináléjában.

A Real Madrid 3-1-es győzelmét ért véget szombaton a Bajnokok Ligája 2017/18-as kiírásának döntője, avagy a királyi gárda zsinórban harmadik alkalommal ülhetett fel Európa trónjára.

 

Ahogy arról a Szerencsejáték Zrt. közlése alapján mi is beszámoltunk, a kijevi finálé rekordközeli számokat hozott, hiszen a találkozóra  847 491 fogadást kötöttek meg a magyar játékosok, összesen pedig 643,81 millió forintos nyereményt fizetett ki az iroda a helyesen tippelőknek.

Utóbbiak táborát a hatharom.com olvasói is gyarapították, hiszen a TipPics-rendszerünkbe több nyertes szelvény is feltöltésre került.

  • 'Realgyula1989' nevű olvasónk kereken 150 000 jó magyar forintért rakta meg, hogy a Real Madrid a rendes játékidőben legyőzi a Liverpoolt, a 2.15-ös nyereményszorzónak köszönhetően pedig 173 ezer tiszta profitra tehetett szert.

 

  • 'Pckontar' nevű felhasználónk élőben tippelt a meccsre, a szünetben 1.60-as szorzón pakolta meg, hogy a Real viszi haza a trófeát, a 39 ezer forintos szelvénnyel 62 400 forintos nyereménynek örülhetett.

  • 'Lucifer66' nevű olvasónk sem szereti a kis játékot, kereken 100 000 forintért adta játékba a BTS opciót, amelyre 1.35-ös szorzót kapott és vágott zsebre.

  • 'Jtomi84' olvasónk csípte meg a legnagyobb szorzót, 1:1-es állásnál fogadta meg, hogy a Real Madrid legalább 3 gólt rúg majd a Liverpoolnak. Erre az opcióra 4.50-es oddsot kínáltak, a 9 ezer forintért feladott tikett így 40 500 forintnyi nyereményt eredményezett a számára.

 

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk minden olvasónknak!
 

Ne feledjétek, a világbajnokság idejére exkluzív promócióval készültünk, aminek keretében várjuk a szelvényeket a TipPics-be! Részletekért kattints ide!