Sportfogadás

Pórul jártak a bukik - íme a legjobb fórumos tippek

Fórumozóinknak több szép oddsot is sikerült fogniuk az elmúlt napokban.

  • Vasárnap elrajtoltak a Roland Garros főtáblás küzdelmei, ám RA7-nek köszönhetően már a selejtezőben is egy igen vaskos oddsot szakíthattunk. A néhány hete csatlakozott fórumozónk többek között a Duque-Marino - Jakupovic meccset nézte ki magának, ahol előbbi 2-1-es sikerét jósolta 4.44-ért. Ha nem is izgalommentesen - Marino meccslabdát hárított -, de ült a tipp, így nem maradt más dolgunk mint zsebre vágni a profitot.
     
  • A tenisz mellett a foci játszotta még a szerepet az előző héten. Az egyik legszebb tipp Zozinho19 nevéhez fűződik, aki az AC Ajaccio - Toulouse meccsen 1-0 hendivel is be merte húzni a vendégsikert, miután a hazaiak két fontos emberüket is elveszítették kiállítás miatt és fáradtabban léptek pályára. A Toulouse 3-0-ra nyert, avagy zöldült a 3.95-ös szorzójú tipp. 
     
  • Szintén egy komoly oddsot zsákolt be mirrmurr30, aki a sógoroknál a Liefering - Neustadt meccsen várt ikszet 3.10-szeres pénzért cserébe. Bár sokáig 0-1-re állt a meccs, a 94. percben jött az egyenlítő találat, ami egyben a tipp zöldülését is jelentette.
     
  • Hazai terepről is jött egy remek tipp, méghozzá Baseballfantól. Rutinos fórumozónk az NB II-ben a Sopront verette a Zalaegerszeggel. Bár nem fizetett olyan jól a vendégsiker, a 2.5 gól feletti opcióval megspékelve már dupla pénzt jelentett.
Nektek mi volt a legszebb fogásotok a múlt hétről?

 

 

 

 

 

Korábbi összesítők: