NB I

Nemes bosszút vehet a Videoton a Honvédon

Tavaly az utolsó fordulóban a Honvéd legyőzte a Vidit, így a fővárosi csapat lett a bajnok. Ezúttal fordulhat a kocka.

Nemes bosszút vehet a Videoton a Honvédon. - Fotó: vidi.hu

A 32. fordulót rendezik vasárnap az NB I-ben, s a játéknap leginkább várt mérkőzését Felcsúton, a Pancho Arénában rendezik, ahol a Videoton és a Honvéd együttese feszül egymásnak.

1x2    
Videoton Döntetlen Honvéd
1.55 4.20 4.95

A tét óriási a hazaiak szempontjából, hiszen egy győzelemre vannak a bajnoki címtől, amit akár a hét utolsó napján meg is szerezhetnek. Mindemellett a székesfehérváriakat a visszavágás is fűti, hiszen ki ne emlékezne arra, hogy a tavalyi szezon utolsó fordulójában a Honvéd hazai pályán 1-0-ra győzte le a piros-kék csapatot, s ezzel hosszú idő nyerte meg a magyar bajnokságot. Most fordult a kocka, hazai siker esetén ugyanis a Vidi ünnepelhetne.

A sikerre pedig jó esélye van Juhász Rolandéknak, a csapat pazar formában van, különösen a gárda hátsó alakzata, a Videoton ugyanis a 2018-as naptári évben lejátszott 12 bajnokiján mindössze 4 gólt kapott. A támadószekció pedig az elmúlt hetekben remekelt, hiszen a Haladásnak és a Vasasnak is egyaránt 3-3 gólt lőtt a piros-kék gárda, pedig a csapat egyik kulcsjátékosa, Danko Lazovics ezeken a meccseken eltiltás miatt nem játszott, a szerb egyébiránt a Honvéd ellen tér vissza.

[2539100] 2018-05-27 19:30:00 Videoton FC - Honvédx;5

Ami a vendégeket illeti, a Honvéd számára is fontos a találkozó, mivel a fővárosiak bronzéremért küzdenek. A harmadik helyért tartó versenyfutásban jól állnak, ugyanis előnyben vannak a Debrecen, Újpest, Paks trióval szemben, ugyanakkor a 32. fordulóban kétségkívül Supka Attiláéknak lesz a legnehezebb dolguk. A csapat formája ráadásul felemás, hiszen az elmúlt hét meccséből csak kettőt tudott megnyerni.

A vörös-feketéknél egyébként többen is hiányozhatnak vasárnap, hiszen Gazdag Dániel eltiltás miatt biztosan nem lép pályára, míg Djordje Kamber, Banó-Szabó Bence, Patrick Ikenne-King, Nagy Gergő és Ivan Lovric játékára sem mutatkozik nagy esély sérülés miatt.


A     a fehérváriakra 1.55-szörös oddsot kínál, a vendégekre 4.95-szörös, míg a döntetlenre 4.20-szoros szorzón fogadhatunk. A fentebb elhangzottak alapján szerintünk a Videoton kőkeményen megtolja, s be is húzza a találkozót, hiszen egyrészt vélhetően tanult tavalyi hibájából, másrészt az utolsó fordulóban az életéért küzdő Diósgyőrhöz látogat, ahol könnyen pontok nélkül maradhat. Talán túlzónak tűnhet, de nyugodtan fogalmazhatunk úgy is, ha nem nyer a Vidi vasárnap, akkor akár zsinórban másodjára bukhatja el az NB I-et.

  • Videoton nyer @ 1.55  

Ami a gólok számára történő fogadásokat illeti, a magyar állami iroda 1.60-szoros oddsot kínál arra, hogy legalább három gól esik, míg, ha mindkét csapat betalálna, akkor a feltett tétünk 1.65-szörösét nyerhetjük vissza.

[2539100] 2018-05-27 19:30:00 Videoton FC - Honvédx;
239099