Bajnokok Ligája

Ezt várjátok Ti - 3.01-es szorzó a Bajnokok Ligája döntőjére

Igencsak megoszlanak olvasóink tippjei a szombat esti BL-döntőt illetően. De vajon kinek lesz igaza?

Szombat este 20 óra 45 perckor a kijevi arénában összecsap egymással a Real Madrid és a Liverpool, hogy eldöntsék, ki lesz a Bajnokok Ligája 2017/18-as kiírásának győztese.

A bukmékerek szerint a szombat esti 90 percnek a Real Madrid az esélyese, ám a spanyol sztárcspat győzelme is 2.15-szörös pénzt fizet, tehát azt messze nem állíthatjuk, hogy egy lefutott derbi előtt állunk. Statisztikákkal, a keretekkel, hiányzókkal és érdekességekkel ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesebben, tippmestereink és szerkesztőink tippjeit pedig itt olvashatjátok el!

Most viszont azt szemléztük le, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan tippelitek a finálét.

Nos, a háromesélyes fogadásokat illetően meglehetősen megoszlanak a tippek. A legtöbben (54%) a Real Madrid sikerét várják, de többen gondolkoznak a döntetlenben (21%) és a Liverpool-sikerben is (25%).

"st.daniel666" nevű olvasónk a következőkkel indokolta a Real-tippjét: "A Liverpoolnál Salah, és Mané is tartja a Ramadan-t, ami azt jelenti, hogy napkeltétől napnyugtáig nem ehet, nem ihat, egy ilyen meccs, rengeteg energiát vesz ki a játékosokból, és kérdéses hogyan bírják erőnlétileg." 

A Real kerete erősebb, a játékosoknak nagyobb rutinjuk van kupadöntőkben. Hiába jó edző Klopp, és hiába félelmetes a Salah, Firmino, Mané trió, a védelem sebezhető.

- írta olvasónk, akinek tippje: Félidő 0-0 /végeredmény 2-0. Erre az opcióra az egyik külföldi irodában 31-szeres (!) pénzt fizetnek. 

A többség azonban ezzel a tippel szembemegy, hiszen a mindkét csapat szerez gólt fogadási piacon 88% az igenre voksolt, és csupán csak 12% véli úgy, hogy csak az egyik csapat talál be.

Bár látható, hogy közel sem egyértelmű ez a meccs a fogadók körében, ha megvalósul a többség gondolata és a Real Madrid legyőzi a Liverpoolt, ám az angolok is betalálnak, abban az esetben 3.01-es szorzót csíphetünk meg a Tippmixprón.

Mit gondoltok, bejöhet ez a tipp?

 

 

[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;