Sportfogadás

Ismét speciális fogadási lehetőségekkel vár minket a Tippmixpro

Igen bőséges a magyar állami bukméker fogadási piaca a szombati Bajnokok Ligája-fináléra.

Fotó: Twitter

Az Európa Liga fináléját követően a     ismét kibővített piaccal jelentkezik, ezúttal a szombati Bajnokok Ligája-döntőben fogadhatunk több tucat opcióra. A profi fogadók legnagyobb örömére ismételten megtalálhatóak az olyan, itthon még különlegesnek számító piacok, mint a nincs fogadás a döntetlenre, az ázsiai hendikepek, a szögletekre, a 11-esekre, valamint a lapokra vonatkozó opciók.

A Real Madrid -0.75-től +0.25-ig terjedő AHC mellett a 2.75-től 3.75-ig terjedő gólszámokra is fogadhatunk, miként tehetünk pénzt arra is, hogy a döntő 11-es párbajban dől-e majd el.

A szögletekre is számtalan piacot kínál a TMP, a Real Madrid -1.5-től -3.5-ig terjedő hendikepje mellett különböző határokon is tippelhetünk a sarokrúgások számára. Szintén újdonság lehet, hogy fogadhatunk a csapatok saját szögleteire is.

A sárga lapokat illetően 4,5-ös és 5,5-ös határon is kapunk oddsot, de ismételten megtalálhatjuk a kiállításos és a büntetős fogadási piacot is.

Ami a gólszerzős piacokat illeti, Isco, Ronado, Benzema, Kroos, Modric, Firmmino, Mané, Henderson, Szalah és Milner várják a téteket különböző oddsokon.

Érdemes tehát bújni a különböző fogadási opciókat, hiszen számtalan izgalmas oddsra és fogadási lehetőségre bukkanhatunk.

[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;