Vélemény

Innentől bulvárkaland lesz Hosszú Katinka élete?

  • varin

Lassan az is kérdés lesz, látjuk-e még medencében Hosszú Katinkát, vagy inkább a bulvárlapok hasábjain hódít majd.

Nem akármilyen bulvárözön zúdult ránk az elmúlt órákban olimpiai bajnok úszónőnk és edzője/férje kapcsán. Hosszú Katinka és Shane Tusup már hosszú ideje a nyilvánosság bevonásával élte meg a sikereket és a kudarcokat, mind a medencében, mind pedig a magánéletben. Azonban az elmúlt két napban olyan hihetetlen sárdobálás és egymásra mutogatás vette kezdetét, amelyet még az óvodában is ritkán látni, nemhogy Magyarország egyik legnépszerűbb sportolója esetében.

Az egész még 2017 őszén kezdődött, amikor Katinka és Tusup kapcsolata - akkori pletykák szerint az amerikai srác vállalhatatlan viselkedése miatt - olyannyira megromlott, hogy mind a sportban, mind pedig a magánéletben a válás mellett döntöttek. Idén áprilisban ugyan még néhány közös képből és nyilatkozatból arra következtettünk, hogy a celebpár megpróbálja rendbe hozni kapcsolatát, ám ez mostanra világossá vált, hogy csak egy apró fellángolás volt.

Úgy tűnik, mégsem Tusup volt a "főgonosz" a történetben - Fotó: 24.hu

Az igazi balhé csütörtökön kora este kezdődött, amikor is Hosszú Katinka több, mint félmilliós Facebook-oldala kámforrá vált és azóta sem elérhető. A magyarázat nem késett sokáig, Katinka az Instagramon kimondatlanul ugyan, de megvádolta Tusupot, hogy ő törölte az oldalt, mivel - mint írja - "ketten, Shane-nel voltunk a kezelői és nem én töröltem le".

Eközben Tusup a válás okairól postolt Facebookján, amelyben kendőzetlenül őszintén leírja, Katinka kétszer is megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

"Megérdemlitek az igazságot, a személyes okok, amelyek miatt nem folytatjuk együtt, az az, hogy Katinka megcsalt engem. Bevallotta, hogy lerombolta házasságunk szentségét és lefeküdt edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Bármennyire is próbáltam megbocsátani neki és hittem benne, hogy dolgozni fog a kapcsolatunk javításán, nem láttam a valódi erőfeszítést. Ezt követően másodszor is félrelépett Dudással, és innen már nem volt visszaút.

Évek múltán megkérdőjeleződik bennem hogy valódi volt-e az elkötelezettsége, vagy az egész kapcsolatunk csak hazugságra épült.

Úgy gondolom, Katinka soha nem szeretett engem, csak manipulált gyerekkori álmai érdekében.

- áll Tusup közleményében.

A kommentelők ezt követően három táborra szakadtak a különböző platformokon, a legtöbben azonban meglepő módon Shane mellett állnak ki, megemlítve, hogy úgy tűnik, hiába volt hetekig, hónapokig közutálat tárgya az amerikai, volt oka így viselkedni.

"Végre kibújt a szög a zsákból és most mindenki tisztán láthatja az álszentséged. Elképesztő, hogy vannak, akik ezután is Shane-t kritizálják. Abszolút, de jogosan hozta nyilvánosságra, hiszen több hónapon keresztül ő volt beállítva minden rossz megtestesítőjének,és ő ezt egy szó nélkül tűrte. Elviselte a megaláztatást miattad, mert teljes szívéből szeret. Te képes voltál végig nézni, ahogy bocsánatot kért a stílusáért, amiért mindenki őt támadta, közben te tehetsz mindenről. Álszent, aljas nő vagy! Ahogy te magad mondtad egyszer, Shane nélkül sehol sem lennél, szóval gratulálok, jól kihasználtad!" - olvasható például egy komment Hosszú Instangramján.

Hosszú és Dudás - Fotó: Ripost

Egy másik kommentelő kiemeli, hogy Hosszú is csak ember, jó és rossz döntésekkel, azonban ez semmit nem von le azokból az eredményekből, amelyeket a medencében elért.

Sokan viszont egységesen bántják a párost, hogy a magánéletüket a nyilvánosság előtt élik meg és dedós módjára dobálják egymásra a sarat, ahogyan a tinédzserek szokták.

Bárhogyan is végződik ez a bulvártörténet, az biztos, hogy a sztorinak csak vesztesei vannak. A két főszereplő magánember mellett a magyar úszósport, Katinka karrierje és a sportág is kapott egy pofont. Maximum annak örülhetünk kárörvendő módon, hogy a celebek élete sem játék és mese, ha viszont néhány óráig szeretnénk magunkat szórakoztatni, érdemes meglátogatni Katinka Instagramját vagy Tusup Facebookját, az ottani kommentek és tézisek ugyanis egy külön cikket, vagy akár könyvet is megérnének.


A tervek szerint egyébként Hosszú idén először júniusban ugrik medencébe, a Mare Nostrum-sorozatban, majd augusztusban úszó-Eb-t rendeznek Glasgow-ban.