Tenisz

Erős tippünk van Fucsovics elődöntős meccsére

  • Cesc18

A magyar játékos az amerikai Steve Johnsonnal méri össze a tudását a genfi tenisztorna elődöntőjében.

Nem a legjobb előjelekkel érkezett Fucsovics Márton Genfbe, ám mégis most jött össze neki, hogy pályafutása során először elődöntőt játszhat egy ATP versenyen. Az Albert Ramos-Vinolas elleni nagyon sima győzelmével jelezte, hogy a forma adott, majd Francis Tiafoe két vállra fektetése után nem tudott vele mit kezdeni a háromszoros Grand Slam-bajnok Stan Wawrinka sem. Olyannyira nem, hogy Marci 6-4, 6-0-ra verte a svájci kedvencet. 

Fucsovics élete első ATP-elődöntőjére készül. - Fotó: Facebook

Fucsovics tehát ott van a legjobb négy között, ahol a 6. kiemelt Steve Johnson lesz az ellenfele. Az amerikai srác nem elveszett salakon, bő egy hónapja Houstonban öt honfitársát legyőzve védte meg a címét, igaz, a tengerentúli salak nem éppen olyan, mint az európai vörös por. Ennek megfelelően Johnson csak múlt héten tette át a székhelyét az öreg kontinensre. Rómában nem tudott maradandót alkotni, Genfben viszont a hozzá sokkal közelebb álló gyors környezetben jól megy neki a tenisz. Bár az is igaz, hogy eddig nem éppen a legnagyobb ászokkal találkozott. 

Fogadás a győztesre    
Steve Johnson Fucsovics Márton
1.75 1.85
Fogadási határidő: 15:20

Mindkettejükre igaz, hogy várhatóan ez lesz az eddigi legkeményebb ütközetük a tornán. A bukik nagyjából 50-50-re adják az esélyeket, illetve pontosabban a fogadók alakították így a piacot, ugyanis az oddsmesterek Johnsont favorizálták, Fucsovicsra pedig 2.10-2.25-ön lehetett fogadni. 

Véleményünk szerint inkább a nyitó oddsok voltak a reálisak, azaz az amerikait tartjuk esélyesebbnek. 

Viszont ahogyan Tiafoe és Wawrinka ellen, úgy most sem féltjük Fucsovicsot. Rendben van fejben és várhatóan a napos időben az adogatása is hatékonyan működik majd. A napsütés Johnsonnak is jól jön, így szinte garantált, hogy szoros szetteket látunk. Az amerikai egyébként sem egy fogadó zseni, ha megnézzük, akkor az eddigi ellenfeleit sem brékelte agyon. 

Ismét az over tűnik a legjobb befektetésnek.

  • Játékok száma - 21.5 felett @ 1.72