Sportfogadás

1.80-as ajándék az MTK sikere?

megosztom

A Hidegkutiban eddig 18 párharcból 17-et megnyert Feczkó Tamás együttese - nem véletlen, hogy 80 százalék behúzta a H-t.

A gólkirályi címre pályázó Lencse és társai. fotó: M4 Sport

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójának nyitómeccsén az MTK Budapest a Kisvárda együttesét fogadja a Hidegkuti Nándor Stadionban.

1x2    
MTK Döntetlen Kisvárda
1.80 3.25 3.70

A kék-fehérek már hetekkel ezelőtt bebiztosították feljutásukat az élvonalba, ahonnét tavaly szégyenszemre kiestek. Ez a játékukon is meglátszik, hiszen az utóbbi három meccsükből csak egyet nyertek meg és az előző párharcukon a 19. pozícióban tanyázó és harmadosztály réme által fenyegetett Zalaegerszeg verte őket furcsa körülmények között 5-4-re.

A vendég Kisvárda sem panaszkodhat, hiszen az MTK-hoz hasonlóan a jövő évet már bizonyos, hogy az OTP Bank Ligában kezdhetik. Hatalmas siker ez Seszták Miklós fejlesztési miniszter városának, hiszen történelmük során először fordult elő, hogy az élvonalba kerültek.

Az utolsó előtti két kör tehát mondhatni, tét nélküli a csapatoknak, ám ettől függetlenül az otthon a szezont veretlenül (17-1-0-) lehozó MTK-nak áll a zászló. Így gondolják ezt a magyar sportfogadók is, akik egészen nagy arányban, 80 százalékban szavaznak Lencséék sikerére és csak 3 százalék hisz az észak-alföldiek győzelmében.

Szerintetek is egyértelmű, hogy a fővárosi csapat begyűjti a három pontot?

[2563675] 2018-05-25 20:00:00 MTK Budapest - Varda SEx;
megosztom