Olasz foci

Meglepő helyen landolt Ancelotti

  • gb1

Az olasz trénert szerdán jelentették be új csapatának élén, és sokakat teljesen meglepett döntése. Szép küldetés lesz.

Immáron hivatalos, hogy szerdán este a veterán taktikust, Carlo Ancelottit nevezték ki a Napoli élére. Az olasz trénert a pocsék szezonrajt után szeptemberben rúgta ki a Bayern München és azóta munka nélkül tengődött. Nevét persze mindeközben Európa legnagyobb csapataival hozták hírbe, ám a találgatásnak ezennel vége.

Ancelotti nem akármilyen önéletrajzzal rendelkezik, eddig irányította már a Chelsea, Real Madrid, Paris Saint-Germain, AC Milan, Juventus és Bayern München csapatát is. Ancelotti segítője pedig nem kisebb név lesz, mint a hétfőn búcsúmeccset játszó Andrea Pirlo, aki néhány hónapja akasztotta szögre futballcsukáját.

Négy különböző országban ünnepelhetett bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert!

A Napoli feje, Aurelio De Laurentiis az alábbi vicces képpel köszöntötte a fedélzeten.

Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, valószínűsíthető volt, hogy Maurizio Sarri távozik a dél-olasz klubtól és ennek az ügynek a végére szerdán került pont. Egyelőre nem lehet tényként kezelni, de a legtöbb jel arra utal, hogy a láncdohányos edző a Chelsea felé veszi az irányt. Az 59 éves Sarri a Crotone elleni 2-1-es győzelem után a következőképp filozofált a La Gazzetta dello Sportnak.

Az életben minden véget ér és sokkal jobb egy szép történet után pontot tenni a dolgok végére.
241306