Nemzetközi foci

Íme az oddsok a topligák jövő évi bajnokaira

megosztom

A nemzetközi bukmékerek közül néhány már kínál szorzót a topligák 2018/19-es idényére.

Még alig értek véget Európában a topligák küzdelmei, már néhány fogadóiroda szorzóiból következtethetünk is arra, várható-e címvédés a négy nagy bajnokságban. A bukmékerek jóslata szerint sehol sem következik be trónfosztás, ám nem meglepő módon a Barcelona-Real Madrid párharcot közel 50/50-re teszik az irodák.

Oddsok a topligák 2018/19-es bajnokaira
La Liga Odds Bundesliga Odds Serie A Odds Premier League Odds
Barcelona 1.80 Bayern München 1.14 Juventus 1.72 Man. City 1.67
Real Madrid 2.25 Borussia Dortmund 11.00 AS Roma 6.00 Liverpool 6.00
Atlético Madrid 15.00 Schalke 34.00 Napoli 6.00 Man. United 8.00
Valencia 101.00 Leipzig 34.00 Internazionale 9.00 Chelsea 13.00

Első ránézésre talán a Juventus 1.72-jében lehet érték, hiszen az idén sokáig a listavezető szerepét betöltő, ám a végén kipukkadó Napoli esetében komoly vérfrissítés kezdődhet. Sarri minden bizonnyal Angliába költözik, de vinnék a déliektől Callejónt és Hamsíkot is, így könnyen lehet, hogy az utódnak elölről kell kezdenie a csapatépítést.

Szintén érdekes például a Chelsea magas szorzója, a londoniaknak ugyanis jövőre nem kell megbirkózniuk a Bajnokok Ligája terhével, míg a Citynél például biztosan prioritás lesz a legrangosabb európai kupasorozat.

Az idei évhez képest mindenképpen pozitív előrelépést várunk a Chelsea-től - Fotó: Archív

Spanyolországban közel azonos szorzóval fogadhatunk a két gigászra, de az is furcsa, hogy az elmúlt évek talán legalacsonyabb szorzóját kínálják az Atlético Madridra is.

Németországban a legegyértelműbb a helyzet, az oddsok alapján a Bayern München dominanciája jövőre is folytatódhat, hiszen a bajorok címvédése csupán 1.14-es szorzót fizet.

Szerintetek melyik topbajnokságban nem lesz címvédés, hol érdemes fogadni a meglepetésre?

megosztom