Sportfogadás

Zavarba ejtően szép fogadások - íme a legjobb fórumos tippek

Ismét összeszedtük az elmúlt napok legjobb fórumos tippjeit.

  • Ezúttal sem járt rosszul, aki benézett a "Szezonvégi szüretelés" címre hallgató témába, ugyanis mr.blonde ismét szolgáltatott egy remek tippet. Kollégánk komoly verést vizionált a török ligában csontutolsó Karabukspornak, és jóslata beigazolódott, ugyanis a Fener 7-0-lal mattolta ellenfelét. 
     
  • Baseballfan ismét nyitott szemmel járt, ami ezúttal is kifizetődő volt. Szemfüles fórumozónk 2.62-ért húzta be, hogy az Aves nyer vagy döntetlent játszik a Sporting elleni kupadöntőben. Ugyan a vendégek jóval komolyabb játékerőt képviselnek, ám a csapat körüli balhé miatt erősen benne volt a pakliban a "meglepetés". Az Aves 2-1-re nyert, nekünk pedig nem maradt más dolgunk, mint megszámolni a profitot.
     
  • Nagy taps jár Franz51-nek is, aki hazai terepen járt túl a bukmékerek eszén. Először is a DVTK-Paks meccsen, ahol a győzelmi kényszerben játszó hazaiakra húzta be a DNB 1-est. Az eredményjelzőn 1-0 állt a meccs végén, így jó kis 2.14-es oddsot foghattunk. 
     
  • Franz51 az NB II-ből ugyancsak egy olyan meccset nézett ki, ahol a hazaiak győzelmi kényszer alatt léptek pályára. A ZTE-nek az életben maradás volt a tét a már bajnok MTK ellen, így fórumozónk itt is a DNB 1-nek szavazott bizalmat, ezúttal 2.10-es oddsért. Ez sem alakult izgalommentesen, a zalaegerszegiek 5-4-re nyertek. 
     
  • Nem csak fociban jöttek a nyerőtippek, hanem teniszben is. Új fórumozónk, RA7 piszkosul belecsapott a lecsóba, hiszen rögtön két 4.00 feletti oddsot vadászott le. Egyiket a Shapovalov-Berdych, míg a másikat a Dimitrov-Nisikori meccsen. 
     
  • Kiemelendő még Bitmap tippje is, aki veszélyes terepre evezett, hiszen a Halep-Svitolina női döntőre fogadott. De rutinos fórumozónknak tökéletesen ült az előzetese, így könnyű 2.16-szoros pénz üthette a markunkat.
Nektek mi volt a legszebb fogásotok a múlt hétről?

 

 

 

 

Korábbi összesítők: