Exkluzív

Pontok helyett mással jutalmazunk a hűségrendszerben!

Múlt héten számoltunk be arról, hogy továbbfejlesztettük a hatharom.com hűségrendszerét, most pedig elmondjuk, mi lesz a pontjaitokkal.

A hatharom.com-on 2017 tavaszán került bevezetésre a hűségrendszer, amelynek az volt a célja, hogy az oldalunkon aktívan közreműködő olvasókat honoráljuk.

Ennek keretében pontokkal jutalmaztuk a megosztásokat, a cikk- és fórumhozzászólásokat, a blogolást és blogkommentelést, valamint a nyertes szelvények feltöltését is.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy az elmúlt időszakban komoly fejlesztési munkálatok zajlottak és zajlanak most is a háttérben, aminek köszönhetően egy olyan exkluzív megoldással találkozhattok, amely Magyarországon teljes mértékben egyedülállónak számít.

Ez a megoldás pedig nem más, mint hogy az aktivitásért a jövőben nem hűségpontokat, hanem kriptopénzt adunk olvasóinknak!

Természetesen a már megszerzett pontjaitok sem vesznek kárba, hiszen azokat is beváltjuk majd! 

Fejlesztőink továbbra is nagy erőkkel dolgoznak az új rendszer megvalósításán, a bevezetés pontos dátumáról és a további részletekről hamarosan tájékoztatunk Benneteket!