Magyar Kupa

Barátkozzunk meg vele, hogy kupagyőztes lesz a Puskás Akadémia!

megosztom

Legalábbis a fogadóirodák oddsváltozásai arra engednek következni, hogy felcsúti sikert hoz a szerdai finálé.

Fotó: PFLA

Szerda este 8 órakor csap össze egymással a Magyar Kupa fináléjában a Puskás Akadémia és az Újpest. A Groupama Arénában megrendezendő döntőnek a korábbi oddsok alapján a lila-fehérek vágtak neki favoritként, ám úgy tűnik, a fogadók valamiért nagyon a felcsúti alakulatot preferálják.

   
Puskás Akadémia Döntetlen Újpest
2.67 3.15 2.67

Az első oddsok még igencsak abba az irányba mutattak, hogy a IV. kerületiek ünnepelhetnek, ám tippmesterünk, ivan már a legelső szorzók megjelenésénél úgy vélte, felül van árazva Pintér Attila csapatának végső sikere, így lecsapott a 2.05-ös szorzóra.

Noha jelenleg is "csupán" 1.90-1.90-et fizet a magyar állami iroda mindkét csapatra, a nemzetközi irodák oddsainak alakulásából sejthetjük, melyik irányba billen majd el a mérleg nyelve.

Ha érdekel, mit gondolnak a Hathárom szerkesztői és tippmesterei, itt olvashatod a véleményüket.

Akad olyan neves buki ugyanis, amelyik már 2.37-ért adja a Puskás 90 perces győzelmét, míg ha Vignjevicséknek elég lenne 90 perc történetük 10. elsőségéhez, pénzünk pontosan 3-szorosát nyerhetjük vissza. A nemzetközi bukik ugyan csak néhány órája publikálták első szorzóikat, de egyértelműen a Fejér megyei csapat számai csökkennek.

A két csapat idén háromszor ütközött meg egymással, és bizony mind a kilenc pont a Puskásnál landolt, míg két évvel ezelőtt mindannyiszor megosztoztak a pontokon. Egy kupadöntő ugyan ritkán igazán gólgazdag, ám ez a párosítás az NB I-ben igaz izgalmas múltra tekint vissza, hiszen eddigi tíz meccsükön 3,8 volt a gólátlag és kilenc alkalommal mindkét fél betalált.

[2758930] 2018-05-23 20:00:00 Puskás Akadémia - Újpestx;
megosztom