Heti műsor

A Real Madrid triplázásról szólhat ez a hét

A Vidi egy győzelemre van a bajnoki aranytól, első trófeáját nyerheti a Felcsút, kiderül ki jut fel a PL-be. Heti műsor.

A hét eseményei

Szerdán rendezik a Magyar Kupa fináléját, amit ezúttal az Újpest és a Puskás Akadémia vív meg a Groupama Arénában (H: 2.25 D: 3.20 V: 3.10). A fővárosiak a 10. kupájukat nyerhetik, míg a felcsútiaknak ez lenne történetük első komolyabb sikere fennállásuk során.

Az NB I-ben az utolsó előtti, 32. forduló kerül terítékre vasárnap, amikor is az élen álló Videoton a Honvédot fogadja, s, ha nyerni tud, akkor bajnoki címet ünnepelhet. A második helyen tanyázó Ferencvároshoz a kiesés ellen menekülő Diósgyőr látogat, a Debrecen a Puskás Akadémiát, a Mezőkövesd az Újpestet, a Paks a Balmazújvárost, míg a Vasas a Haladást fogadja.

A Magyar Kupa fináléjával és az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2758930] 2018-05-23 20:00:00 Puskás Akadémia - Újpestx;

A legutóbbi két BL-t a Real Madrid nyerte. - Fotó: Archív

Szombaton a Bajnokok Ligája döntője kerül megrendezésre Kijevben, ahol a Real Madrid és a Liverpool feszül egymásnak. A királyi gárda a legutóbbi két kiírást megnyerte (amivel egyébként történelmet írt), vagyis zsinórban harmadjára nyerheti meg a legrangosabb európai kupasorozatot. Persze ehhez lesz egy-két szava a Vörösöknek is, de a bukmékerek szerint a spanyolok az esélyesebbek (H: 2.20 D: 3.55 V: 2.90).

A Bajnokok Ligája döntőjével bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;

Angliában egyetlen mérkőzés maradt hátra, még pedig a Premier League-be jutásért való ütközet. A Championship playoffjának fináléját a Wembley-ben rendezik meg szombaton, amikor is a Fulham és az Aston Villa (H: 2.20 D: 3.00 V: 3.10) méri össze erejét.

Németországban hétfőn este tartják a Kiel-Wolfsburg (H: 2.25 D: 3.35 V: 3.00) osztályozó visszavágót. Az odavágót a Wolfsburg 3-1-re nyerte meg, vagyis a bukmékerek szerint óriási esély van arra (H: 5.00 V: 1.12), hogy a Farkasok jövőre is a Bundesligában szerepeljenek.

Spanyolországban és Olaszországban már csak másodosztályú mérkőzéseket rendeznek. A spanyoloknál még rendes fordulót tartanak, míg az olaszoknál már a rájátszás mérkőzéseire kerül sor.

A feljutásért vívandó találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2760990] 2018-05-26 18:00:00 Aston Villa - Fulhamx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb említett meccsek mellett az NB II-es találkozókra lesz érdemes fogadni, ahol az utolsó előtti fordulóra kerül sor, s többek közt MTK-Kisvárda, Mosonmagyaróvár-Győr, Nyíregyháza-Vác és Sopron-Zalaegerszeg derbiket rendeznek.

A női kézilabda NB I-ben szerdán bajnokot avatunk, ugyanis az utolsó forduló kerül megrendezésre, amikor is a Győr a Békéscsabát, a Ferencváros pedig a Vácot fogadja. A férfi szakágban pedig a Bajnokok Ligája Final Fourjára lesz érdemes odafigyelni, szombaton Nantes-PSG és Montpellier-Vardar Szkopje elődöntőket rendeznek, míg vasárnap a helyosztókat tartják.

Az NHL-ben és az NBA-ben egyre jobban közeledünk a végjátékoz, szintúgy, mint a honi férfi vízilabda és kosárlabda bajnokságban, előbbiben a döntő negyedik felvonása, utóbbiban pedig a negyeddöntők és elődöntők kerülnek megrendezésre.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!