NB I

A Vasas a Videotonnal is kibabrálhat

megosztom

Köztudott, hogy a fehérvári csapatnak nem megy a Vasas ellen az utóbbi években, avagy az angyalföldi gárda az FTC után a Vidivel is kibabrálhat.

A Vasas a Videotonnal is kibabrálhat. - Fotó: Facebook

A 31. fordulót rendezik szombaton az NB I-ben, s a játéknap rangadója (Honvéd-Ferencváros) mellett kétségkívül a Vasas-Videoton mérkőzés élvez prioritást. Mindkét csapat számára komoly tétje van a találkozónak, s a felek nagyjából hasonló formában vannak, így akár egy jó meccs is kisülhet a csapatok csatározásából.

1x2    
Vasas Döntetlen Videoton
5.75 3.75 1.55

Az oddsok alapján a Videoton számít favoritnak, amit a felek tabellán elfoglalt helyezése még jobban megerősít, hiszen a Vidi egy ponttal vezeti a bajnokságot a Fradi előtt, míg a Vasas, épp az FTC elleni döntetlenjének köszönhetően került a vonal fölé, avagy a 10., éppen nem kieső pozíciót foglalja el. Azonban az utóbbi években a Vasas a fehérvári csapat mumusává vált, gyakorlatilag kijelenthető, hogy tavaly a bajnoki címet az angyalföldi gárdának köszönhetően bukta el a Videoton.

A felek az idei szezonban kétszer találkoztak, szeptemberben a fővárosi alakulat 3-1-re tudott nyerni egy igen paprikás meccsen (Danko Lazovics és Loic Nego is a kiállítás sorsára jutott fehérvári részről), majd februárban a Vidi győzött 2-1-re hazai pályán. Ám a Vasasnak is temérdek lehetősége volt, az egyenlítő gólt követően például Ádám Martin olyan lövést eresztett el, hogy a Pancho Arénában azóta is rezeg a kapufa.

[2539094] 2018-05-19 17:00:00 Vasas Budapest - Videoton FCx;5

Mindkét fél számára rendkívül fontos mérkőzés következik, de azt ki kell emelnünk, hogy a fontos meccseken a Vasasnak még az idei, pocsék szezonjában is jól ment. Tavasszal ugyanis otthon fektette két vállra a Honvédot (4. helyezett), nyerni tudott Debrecenben (3. helyezett), múlt héten pedig a 94. percben szerzett pontot a Ferencváros (2. helyezett) ellen, méghozzá idegenben.

A Vidi perpillanat egy kisebb gödörből evickél kifelé, a múlt héten 3-0-val küldte haza a Haladást, de a csapat vezérére, Lazovicsra eltiltás miatt továbbra sem számíthat Marko Nikolics mester.

Ahogy fentebb említettük, a bukmékereknél egyértelmű a találkozó, hiszen a     a fehérváriakra mindössze 1.55-szörös oddsot kínál, a hazaiakra 5.75-szörös, míg a döntetlenre 3.75-szeres szorzón fogadhatunk. Szerintünk ugyanakkor szoros meccsre van kilátás, így a Vasasban van érték, amely csapatot hendikeppel is megtámogathatjuk.
 

  • Vasas +1 (európai hendikep) @ 2.15    
     
  • Vasas +2 (európai hendikep) @ 1.42    

 

Ami a gólok számára történő fogadásokat illeti, a magyar állami iroda 1.75-szörös oddsot kínál arra, hogy legalább három gól esik, míg, ha mindkét csapat betalálna, akkor a feltett tétünk 1.90-szeresét nyerhetjük vissza, ami szintén megér egy misét, hiszen a felek utolsó hat egymás ellen meccsén ez rendre előfordult.

  • Mindkét csapat szerez gólt @ 1.90  
[2539094] 2018-05-19 17:00:00 Vasas Budapest - Videoton FCx;
239099
megosztom