Sportfogadás

Szombaton bajnok lehet a Fradi - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Atomerőmű-Szolnok
Tipp: Szolnok
Odds:
 1.27 @ Tippmixpro

A férfi kosárlabda NB I rájátszásában már a negyedöntőknél tartunk, ott is a második mérkőzéseket rendezik pénteken. A négy találkozó közül pedig úgy véljük, hogy az Atomerőmű-Szolnok találkozóra éri meg fogadni.

Az egész éves formát figyelembe véve a Szolnok a legnagyobb favoritja a bajnokságnak, amit a felek első meccsén is bizonyított, hiszen 92-60-ra győzte le hazai pályán a paksi alakulatot. Az Atomerőmű egyébként pocsék formában van, a játékosok hitehagyottak, s 2018-ban a keddi meccs mellett, márciusban is kiütéses vereséget szenvedett az Olajjal szemben, akkor hazai pályán 90-57-re kapott ki.

Ezzel szemben a bordó-feketék szárnyalnak, mindenki bevethető náluk - a paksiaknál Hindsnak és Rujáknak is problémái vannak -, vagyis szerintünk nem csak a pénteki meccsnek, hanem magának a párharcnak is a Szolnok a toronymagas favoritja.

Szombaton bajnok lehet a Fradi. - Fotó: Facebook

FTC-Szolnok
Tipp: FTC vagy döntetlen
Odds:
1.32 @ Tippmixpro

A férfi vízilabda OB I-ben a döntő harmadik felvonására kerül sor szombat délután, méghozzá a fővárosban. A párharcban 2-0-ra vezet a Ferencváros, vagyis, ha a hétvégén győzni tud az FTC, akkor bajnok lesz.

Erre pedig minden esélye megvan a zöld-fehéreknek, hiszen a döntőben parádéznak, mivel az első mérkőzésen hazai medencében 12-9-re, majd szerdán, Szolnokon 14-9-re verték a Dózsát. Lendületben vannak tehát a fővárosiak, akik nem is húznák tovább a sorozatot, szeretnék ezt lezárni szombaton.

Úgy véljük, hogy ez össze is jöhet számukra, hiszen minden a Fradi mellett szól, s ha a csapat tudja tartani azt a fegyelmezett játékát, ami egyébiránt az egész szezonban jellemző volt rá, akkor bizony szombaton bajnokot avatunk az OB I-ben. A biztonság kedvéért ugyanakkor csak kétesélyben fogadunk a Ferencvárosra.

Diósgyőr-Paks
Tipp: Diósgyőr vagy döntetlen
Odds:
1.41 @ Tippmixpro

Élet-halál meccs előtt áll a Diósgyőr a hétvégi NB I-es fordulóban, hiszen papíron ez az utolsó nyerhető mérkőzése idén, mivel a záró két fordulóban az aranyért viaskodó Ferencvárossal és Videotonnal csatázik.

A miskolci csapat ugyanakkor nem várja jó helyzetből a Paks elleni ütközetet, mivel az utolsó hat bajnokiján rendre kikapott, s ezen mérkőzéseken mindössze három gólt szerzett. Ezzel szemben a paksiaknak jól ment az elmúlt hetekben, hiszen az FTC-től pontot loptak, majd legyőzték a Videotont és a Vasast is, igaz, egy hete némi meglepetésre hazai pályán kikaptak a Honvédtól.

Noha idén a DVTK még pontot sem szerzett a Paks ellen, s a formák alapján papíron ezúttal sincs erre esélye, azonban mi mégis a piros-fehérekre fogadunk. Biztosak vagyunk benne, hogy több ezer diósgyőri fanatikus látogat ki a nemrég átadott új stadionba, akik olyan pokoli hangulatot teremtenek majd, hogy képesek lehetnek kedvenceiket győzelembe hajszolni. Egyébként is, ahogy fentebb említettük, ha most sem nyer a Diósgyőr, akkor gyakorlatilag borítékolható, hogy kiesik az élvonalból. Szerintünk pedig van esélye a DVTK-nak szombaton, főleg, hogy papíron erősebb játékoskerettel rendelkezik, mint riválisa. Összességében tehát azon a véleményen vagyunk, hogy legalább egy pontot szerez a borsodi alakulat.

hatharom.com
Atomerőmű-Szolnok Szolnok
FTC-Szolnok FTC vagy döntetlen
Diósgyőr-Paks Diósgyőr vagy döntetlen
@2.36
Fogadási határidő: 18:00