Sportfogadás

Így maxolhatod ki a profitod Logibeten!

megosztom

Érdemes bújni a statisztikákat a Logibeten, hiszen minden tippmester máshoz ért. Állítsd össze a saját portfóliódat!

Sokan kérdezték privát üzenetben és a fórumtopikban is, hogy hogyan érdemes kihasználni partneroldalunk, a Logibet 19 eurós havi díjas előfizetését és hogyan lehet a legnagyobb profitot elérni.

A rendszerben ugyanis több, mint 50 tippmester töménytelen mennyiségű tippjei közül válogathatnak a felhasználók. Most kicsit segítünk azoknak, akik nehezen tudnak eligazodni a rendszeren belül.

Kattins a képre és tekintsd meg a sportágankénti toplistákat és válassz kedvedre!

A Logibet és a Logibet-index sajátossága, hogy senior, illetve master szintre csak a hosszú ideje jól teljesítő, kiszámítható tippmesterek juthatnak fel, azok nem, akiknek csak "beesett egy upswing" és éppen jó formában vannak. A rendszer ezzel védi ki azt, hogy a legjobb tippmesterek között olyanokat találjanak az előfizetők, akiknek csak szimplán szerencseszériájuk van. Így tehát akiket a toplista elsői között láthattok, hosszú ideje profitot szállítanak és komoly múlt van mögöttük.

Minden tippmester részletes statisztikával bír azt illetően, hogy melyik sportágból hogyan teljesít, illetve bizonyos tétekhez milyen jellegű sikerarány párosul. A rendszer egyik sajátossága emellett, hogy külön sportágankénti rangsor van, amely megmutatja, hogy a teljes tippmesteri rangsorban kik a legjobbak bizonyos sportágakból. Ez pedig egy saját portfólió összeállítását is lehetővé teszi.

A Logibet indulása óta a master tippmesterek +334 egység profitot értek el, amely közel 6%-os ROI-nak felel meg.

Érdemes ugyanis megvizsgálni azt, hogy egy rutinos tippmester miből teljesít jól és azt is, hogy a feltörekvő tehetségeknél miben van potenciál. Vannak ugyanis olyan tippmesterek, akik bár a ranglistán még nem állnak olyan jól, már most látszik a számaikból, hogy bizonyos sportágakból érdemes rájuk hallgatni.

Példának okáért a junior kevin191 368 focitippből 7%-os ROI-val áll, vagy a szintén "csak" junior statraki 325 tenisztippből már +116 egységet összekalapozott.

Ha kipróbálnád a Logibetet, iratkozz fel mindössze 19 eurós havi díjért! Kattints a képre és kezdj nyerni!

Véleményünk szerint érdemes tehát böngészni a tippmesterek között, és mivel a rendszerben lehetőségünk van csak bizonyos sportágakra feliratkozni, tökéletesen megszűrhetjük, hogy kitől milyen tippekre van szükségünk.

Ha ki akarod maxolni a profitot Logibeten, szűrd meg, hogy kitől milyen tippet szeretnél megkapni.
Néhány gombnyomás és máris kiválaszthatod a legjobbak legjobb tippjeit!

Ha bármilyen kérdésed van a Logibet működéséről, látogasd meg fórumtopikunkat, ahol a legjobb tippmesterek segítenek mindenben.

megosztom