Sportfogadás

Ezt várjátok Ti - 3.40-es szorzó az Európa Liga döntőjére

megosztom

Igencsak megoszlanak olvasóink tippjei a szerda esti Európa Liga-döntőt illetően. De vajon kinek lesz igaza?

Fotó: DigiSport

Szerda este 20 óra 45 perckor a lyoni arénában összecsap egymással az Olympique Marseille és az Atlético Madrid, hogy eldöntsék, ki lesz az Európa Liga 2017/18-as kiírásának győztese.

A bukmékerek szerint a szerda esti 90 percnek az Atlético Madrid az esélyese, a jóval nagyobb nemzetközi rutinnal rendelkező spanyol sztárcsapat két éve a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt volt. A csapatok formájáról, a hiányzó játékosokról és a várható kulcselemekről ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesebben, tippmestereink és szerkesztőink tippjeit pedig itt olvashatjátok el!

Most viszont azt szemléztük le, hogy Ti, azaz az hatharom.com olvasói hogyan tippelitek a finálét.

Nos, a háromesélyes fogadásokat illetően meglehetősen megoszlanak a tippek. A legtöbben (47%) az Atlético Madrid sikerét várják, amelyre nagyjából kettes szorzó körül lehet fogadni a bukmékereknél, de többen gondolkoznak a döntetlenben (26%) és a Marseille-győzelemben is (26%).

Az indoklásos tippligában jelenleg a 7. helyen álló 'Manesz' nevű olvasónk a következőképpen indokolta meg az Atlético Madridra való fogadását. "Mondhatni hozta a papírformát az Atlético Madrid azzal, hogy bejutott a döntőbe, hisz decemberben amikor eldőlt, hogy nem sikerül továbbjutnia a BL-ben lehetett sejteni, hogy Simeone együttese bizony itt lesz Lyonban. A Marseille kicsit talán meglepetés, hogy itt van a fináléban, ám a teljesítményük alapján bőven megérdemelt, hogy eljutottak eddig. Biztos, hogy szoros, kemény taktikai csata lesz, ám azt gondolom, hogy az Atlético jelenleg nagyobb játékerőt képvisel és szerintem 90 perc elegendő lesz, hogy ez ki is jöjjön, tehát Simeone együttese fogja elhódítani az EL-t'.

A gólok számát illetően a legtöbben (50%) a 2,5 gól alatti opciót tippelték, amelyre 1.60-as szorzó körül tehetünk fogadásokat a fogadóirodáknál.

Bár látható, hogy közel sem egyértelmű ez a meccs a fogadók körében, ha megvalósul a többség gondolata és az Atlético Madrid legyőzi a Marseille-t, méghozzá úgy, hogy nem születik három találat, abban az esetben 3.40-es szorzót csíphetünk meg a Tippmixprón.

 

Mit gondoltok, bejöhet ez a tipp?

 

 

 

 

[2747583] 2018-05-16 20:45:00 Marseille - Atlético Madridx;

Kattints a képre és tippelj a meccsre Te is!  

megosztom