Foci-vb 2018

Prostitúció 2.0 - Az oroszok újvonalas szórakoztatással várják a fanokat

Moszkva üzleti negyedében megnyílt a Dolls Hotel, ahol élethű szexbabákon élhetik ki vágyaikat a foci-vb-re érkezők.

Kis nassolni való is jár későbbre... fotó: The Sun

Megnyílt Oroszország első robot bordélyháza, amelytől óriási kaszálást várnak a közelgő foci-világbajnokságon. A Dolls Hotel Moszkva üzleti negyedében nyitotta meg kapuit és egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A legális kéjházban nagyjából 22.000 forintért lehet egy órára szobát bérelni, amelyhez különböző személyiségű és nevű babák közül válogathatnak az erre nyitott vendégek.

A bordély szóvivője a következőket mondta a sajtónak. "Alig várjuk a vendégáradatot a vb ideje alatt és szeretettel várunk minden külföldi látogatót - fogadásukra külön engedélyeket kellett kérvényeznünk.

Ami a játékosokat illetve, ha az edzőjük elengedi őket, akkor természetesen őket is tárt karokkal várjuk.

A szexrobotokat kedves, meleg személyiségként jellemezte, akik mechanikus mozgásra képesek és mesterséges agyakkal vannak ellátva. Az alapító-tulajdonos, Dmitry Alexandrov elmondása szerint az oroszok 36 százaléka nincs megelégedve a szexuális életével, így egy kvázi piaci rést akar most kitölteni.

fotó: Telegraph

"Az, hogy a felnőtt kikapcsolódás teljes skáláját kínáljuk nem csak legális módja a szexuális élet felpezsdítésére, de egy régi probléma leküzdésében is komoly szerepet játszhat- a nők bántalmazásának visszaszorításában." - mondta Alexandrov.

A Dolls Hotel vendégei különböző személyiségű babák között válogathatnak majd - példaként említi Lolitát, aki független, önálló "nő" és mindig készen áll mindenre. A hotel egyik vendégének elmondása szerint a robotok teljesen élethűek és az orgazmusuk hosszabban tart mint az "igazi" nőknek.

Bár ez a típusú újvonalas felnőtt szórakoztatás még gyerekcipőben jár, ám közel sem kizárt, hogy hamarosan az egész világot behálózó jelenséggé válik.

Nektek mi a véleményetek, van jövője a robot-bordélyoknak?