Sportfogadás

Szemfüles fogadások hete - íme a legjobb fórumos tippek

Célegyenesbe fordultak a labdarúgó-bajnokságok, amit ravasz fórumozóink tökéletesen lovagoltak meg a múlt héten.

Ismét gondoskodtatok arról, hogy létrejöjjön ez a cikk, ugyanis az előző héten már-már szokás szerint rengeteg nagyszerű tippet osztottatok meg a fórumunkban, így bőven volt miből szemezgetnünk.

  • Hasított a "Szezonvégi szüretelés" című téma, amit mr.blonde azért nyitott, mert a foci bajnokságok lassan befejeződnek, így remek terep a bukik eszén való túljáráshoz. Kollégánk ezt bizonyította is, amikor a horvát II-ben a Dinamo II - Sesvete derbin okosan húzta be a vendégeket 4.00-es oddson a motiválatlan hazaiak ellen. 
     
  • Szintén a Szezonvégi szüretelés témában adott nyertes tippet varin, aki az Atalanta-Milan olasz bajnokit húzta be ikszre, hiszen ez mindkét csapatnak tökéletes eredménynek bizonyult. Rutinos tippmesterünk várakozásai beigazolódtak, a lefújást követően 1-1 állt az eredményjelzőn, ami 3.29-szeres pénzt jelentett.
     
  • BaseballfannakKilmarnock - Hearts meccsre volt egy szemfüles tippje. Fórumozónk remekül informálódott és tudta meg, hogy a Hearts-nél a sérülések és eltiltások miatt 16-17 évesek is lehetőséget kapnak majd. Egyértelmű volt a hazai, ami 1.61-ért ült is.
     
  • Ugyancsak Baseballfan nevéhez fűződik egy másik ravasz meglátás, méghozzá hazai terepről. Ismét az infószerzés hozta meg a profitot, fórumozónk a nehéz helyzetben lévő, fizetés nélkül futballozó soproni fiúkat verette 1.80-as oddson a Mosonmagyaróvárral. Az MTE 4-1-es győzelemmel távozott Sopronból, ami így könnyű pénzt hozott a konyhára.
     
  • Nem csak focitippekkel lehetett profitálni, kézilabdában rangadót játszott a Szeged és a Veszprém, Zozinho19 pedig a nyilatkozatok alapján a hazaiaknak szavazott bizalmat. Rutinos fórumozónknak bejött a tippje, a Szeged 32-28-ra nyert.
     
  • Akadtak korrekt kombi szelvények is, az egyik legsimábban Tomihmv tippsora zöldült, amivel tétünk dupláját nyerhettük vissza.
Nektek mi volt a legszebb fogásotok a múlt hétről?



Korábbi összesítők: