Magyar foci

Ezen az oddson nem nagy biznisz nyeretni a Fradit

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Fradi a Honvéd, a Videoton pedig a Vasas vendége lesz. Lássuk az oddsokat!

Őrségváltás történt hétvégén az NB I-ben, miután a Videoton magabiztos győzelmét követően a Ferencváros csak 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Vasassal szemben. A Diósgyőr újabb zakójával már kieső helyen, a Mezőkövesd pedig vélhetően elkerülte a búcsút a Balmazújváros felett aratott sikerével.

Az izgalmak tehát továbbra is fokozódnak, de most nézzük, milyen számokat hoztak ki az állami fogadóirodánál.

   
  1 x 2
Haladás - Újpest 2.35 3.20 2.90
Balmazújváros - Debrecen 2.90 3.20 2.35
Vasas - Videoton 5.75 3.75 1.55
Puskás Akadémia - Mezőkövesd 1.95 3.30 3.75
Diósgyőr - Paks 2.40 3.20 2.85
Honvéd - FTC 3.90 3.40 1.90

Az Újpest a legutóbbi két körben csupán egy pontot gyűjtött be, így a lila-fehérek lépéshátrányba kerültek a Honvéd-Loki duóval szemben. Nebojsa Vignajevics csapata azonban bejutott a kupadöntőbe, így lehet, hogy fejben már inkább a fináléra készülnek a negyedik kerületben. A Haladás odahaza kiválóan szerepel, főleg mióta átvette az új arénát, így nem csodálkozhatunk azon, ha háromesélyben a szombathelyiek a favoritok.

A Balmazújváros az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Debrecen legyőzésével, Horváth Ferencéknek pedig önbizalmat adhat, hogy legutóbb februárban le tudták győzni a megyei riválist. A Loki azonban három győztes megvívott meccs után érkezhet Balmazújvárosba, a bronzcsatában pedig nagy esély előtt áll, hiszen a Honvéd majd a Fradival, a Paks pedig a DVTK-val meccsel, így a három ponttal jó eséllyel pontelőnyt építhet ki az utolsó két körre.

A Vasas-Videoton találkozón találjuk a forduló legalacsonyabb szorzóját, a listavezető Vidire 1.55-öt szabtak meg az oddsmesterek. A Vasas szombaton drámai körülmények között csípett meg egy pontot a Groupama Arénában, ám Michael Oenning elvesztette újabb két emberét az eltiltott Vida és a megsérülő Burmeister személyében. A Vidinél Lazovics még mindig nem lesz, ennek ellenére a fehérváriakat pakolhatónak véljük.

Az újoncok csatáján a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd csapatai közül egyértelműen a borsodiak a motiváltabbak, hiszen Kuttor Attila csapata egy újabb győzelemmel vélhetően elintézhetné a bennmaradását. A felcsútiak az Újpesthez hasonló a kupadöntőre készülnek, ugyanakkor Pintér Attila csapata az elmúlt öt forduló eredményei alapján a bajnokság legjobb formában lévő együttesének számít. Szerintünk ebben a meccsben benne van egy pontosztozkodás, amivel egyik oldalon sem lennének teljesen elégedetlenek.

Busaiéknak az utolsó esélyük jön szombaton / Fotó: dvtk.eu

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Diósgyőr szezonját már nem lehet megmenteni, Bódog Tamás elzavarása után a miskolci alakulat játéka egy fabatkát sem javult. A DVTK nyolc forduló óta nem tudott meccset nyerni és ha ez a tendencia szombaton sem zárul le, óriási bajba kerül a gárda, hiszen az utolsó két körben a Fradi-Vidi páros vár a csapatra. A Paks szívós ellenfél, harcban van a dobogóért, a szezon idei két egymás ellenijét pedig egyaránt megnyerte.

Abszolút háromesélyesnek látjuk a találkozót, ha nem lenne pályaválasztó a Diósgyőr, akkor akár veretni is lehetne, azonban így jobbnak látjuk békén hagyni ezt a meccset.

A forduló zárómeccsén jön egy fővárosi derbi, azaz a Honvéd-Fradi. A címvédő Kispest a 3. helyért, az FTC az aranyért hajt, így feszült hangulatra és nagyon komoly adok-kapokra számítunk. A Fradi ősszel és télen is legyőzte a piros-feketéket, ám Thomas Doll csapata perpillanat nincs jó passzban,

négy döntetlent is összehozott az utolsó öt körben, idegenben pedig 2018-ban még nem tudott bajnokit nyerni.

Ennek ellenére kettes szorzó alatt fizetik a kettes kimenetelt, míg a hazai közel négyszeres pénzt fizetne. A nagy tétre való tekintettel kevés gólra számítunk, kíváncsiak várjuk milyen határokat és oddsokat hoznak majd ki a fogadóirodák.

239099