Sportfogadás

Teljesen háromesélyes a Roma-Juve derbi

A magyar sportfogadók sem tudnak dönteni, bármi elképzelhető a Roma-Juventus derbin.

A magyar sportfogadók szerint teljesen háromesélyes a Roma-Juve derbi. - Fotó: Archív

Óriási rangadóval zárul a Serie A utolsó előtti fordulója, hiszen vasárnap este a Roma a Juventus gárdáját fogadja, ugyanakkor könnyen lehet, hogy egy unalmas meccsnek leszünk szemtanúi.

Merthogy papíron mindkét félnek jó a döntetlen, a Zebráknak ugyanis ennyi kell a duplázáshoz, vagyis, hogy a szerdán elhódított Olasz Kupa mellé a bajnoki címet is megszerezzék. Míg a Romának ugyan nyernie kellene, s még akkor sem biztosítaná be bronzérmét a Lazióval szemben. Azonban a Farkasoknak jobb az egymás elleni mutatója a városi riválisukkal szemben, ráadásul az utolsó körben ahhoz a Sassuolóhoz látogatnak, amely csapatnak teljesen mindegy, hogy milyen eredményt ér majd el a zárónapon.

1x2    
Roma Döntetlen Juventus
2.50 2.85

3.00

A bukmékereknél teljesen háromesélyes a mérkőzés, hiszen a     a hazaiakra 2.50-szeres oddsot ajánl, a Zebrákra háromszorost, míg a remi 2.85-szörös szorzón fogadható.

A honi sportfogadók sem igazán tudják, hogy mit kezdjenek a mérkőzéssel, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 35 százaléka tart a hazaiakkal, 37 százalék a döntetlenre, míg 28 százalék a vendégek sikerére tett fel pénzt.

Ide kattintva többet is megtudhatsz a Roma-Juventus meccsről.

[2588687] 2018-05-13 20:45:00 Roma - Juventusx;