Sportfogadás

Az NB I gigászaira és az ETO-ra is fogadunk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

CSM Bukarest-Győr
Tipp: Győr +1,5
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Ahogy felvezetőnkben is ecseteltük, órási izgalmak várhatók a CSM Bukarest-Győr női kézilabda BL-elődöntőben. A felek gyakorlatilag egyforma játékerőt képviselnek, vagyis nüanszok dönthetnek.

Noha lesz egy-két hiányzója az ETO-nak, a győriek csapatként sokkal előrébb tartanak, mint román riválisuk, hazai pályán játszhatnak, ráadásul a vendégeknél morális gondok vannak. Így pedig náluk a zöld-fehérek a meccs esélyesei. Jelen tippünkbe azonban még a döntetlen, és a csapat esetleges egygólos veresége is belefér.

A Vidire és a Fradira is fogadunk a hétvégén. - Fotó: vidi.hu

Videoton-Haladás
Tipp: Videoton
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

Az elmúlt négy bajnokijából csak egyet sikerült megnyernie a Videotonnak, így lecsúszott a második helyre. Ezen mérkőzéseken ráadásul csak egy gólt szerzett a Vidi, vagyis nincs túl jó passzban. Ugyanakkor elérkeztünk a szezon azon periódusába, amikor a piros-kék alakulat nem hibázhat, s be kell húznia az olyan mérkőzéseket mint a szombati.

A Haladás összességében nincs rossz passzban, de vendégekként nem számít meghatározó csapatnak az élvonalban. A gárdának ráadásul nagyon nem megy az utóbbi években a Vidi vendégeként, hiszen a felek utolsó négy fehérvári pályaválasztással lejátszott bajnokiját a piros-kékek rendre könnyedén behúzták. Ha ezúttal nem is lesz sima, véleményünk szerint a Videoton csapata örülhet majd a meccs végén.

FTC-Vasas
Tipp: FTC
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

A Vidihez hasonlóan a Fradi sem sziporkázik mostanság, utolsó négy meccséből csak egyet húzott be, s már az oroszlánbarlangnak számító Groupama Arénában is betlizett a csapat. Azonban hétvégén kötelező és papíron könnyed győzelem előtt áll Thomas Doll együttese, ugyanis a Vasas csapata érkezik a IX. kerületbe.

Az angyalföldiek a legutóbbi hét bajnokijukból csak egyet tudtak megnyerni, így a kiesést jelentő, 11. helyig csúsztak vissza a táblázaton. Házon kívül ráadásul az egyik leggyengébb mérleggel bír a Vasas, az idén pedig kétszer is nagyon simán kapott ki a Ferencvárostól.

Mindezek után számunkra óriási csalódás volna, ha az FTC nem húzná be ezt a meccset.

hatharom.com
CSM Bukarest-Győr Győr +1,5
Videoton-Haladás Videoton
FTC-Vasas FTC
@1.87
Fogadási határidő: 15:15