Sportfogadás

Pénteken 1.65-ös oddsban bízik a magyar

A Marseille a Bajnokok Ligája helyekre hajt és kötelező győzelem előtt áll, ha nem akar lemaradni. A Tippmixpro fogadóinak 84 százaléka bízik is bennük.

A francia élvonal utolsó előtti fordulójában a Marseille a Guingamp otthonában, a Stade de Roudourou-ban lép pályára.

1x2    
Guingamp Döntetlen Marseille
4.55 3.95 1.65

Jövőhét szerdán az Európa Liga döntőjében is helyt kell állniuk. fotó: Marseille FB

Trükkös meccs lesz ez az EL-döntős csapatnak, hiszen bár toronymagas favoritok, a Guingamp a szezon során több meglepetéseredményt is produkált. A 11. helyen álló hazaiak a legutóbbi öt meccsükből csak egyet buktak el és többek közt saját közönségük előtt 3-1-re verték a Monacót, majd 2-2-t játszottak a PSG vendégeként.

A Marseille jelenleg csak negyedik a Ligue 1 tabelláján, ám csak két pontra van a második Lyon-tól, így kis szerencsével még a BL-főtábla is összejöhet. Rudi Garcia fiainak a közelgő Európa Ligára is gondolni kell, ez pedig tovább komplikálja a meccsre való fogadást. Amiben bízhatnak az a kiváló forma, amiben az utóbbi két hónapban vannak - hat bajnoki óta veretlenek és utóbbi négy meccsükből hármat behúztak a ligában.

Nos, a honi fogadók az alábbi ábra alapján, és az előzetes infók ellenére vakon bíznak az Olympique sikerében - 83 százalék várja Payet-ék győzelmét, 10 százalék a döntetlenre, míg mindössze 7 százalék voksol a hazai kimenetelre.

[2525452] 2018-05-11 20:45:00 Guingamp - Marseillex;
238054