Kézilabda

Nyolcszoros odds a Szeged-Veszprém döntőre?

megosztom

Szombat kora délután rendezik a férfi kézilabda-bajnokság döntőjének első mérkőzését. A bukik szerint háromesélyes a mérkőzés.

Mivel a címvédő Veszprém nyerte meg az alapszakaszt, így a finálé második mérkőzését a bakonyi alakulat játszhatja majd hazai pályán. A lebonyolítás értelmében a döntő két felvonásból áll, a bajnok pedig az a csapat lesz, amely a két mérkőzés alapján ellenfele fölé kerekedik.

1x2    
Szeged Döntetlen Veszprém
2.03 8.00 2.03

A fogadóirodák számaiból is látható, hogy nagyon szoros találkozóra van kilátás, mindkét fél győzelmére azonos szorzóval fogadhatunk. Az idei szezon mérkőzései alapján egyetértünk az oddsmesterekkel, hiszen három egymás elleni mérkőzésen kétszer nyert a Veszprém, egyszer a Szeged, például pályaválasztóként egyik gárda sem tudott nyerni.

Egymás elleni eredmények
5.04.18 MK Szeged Veszprém 21 : 23
10.03.18 NBI Veszprém Szeged 31 : 32
21.10.17 NBI Szeged Veszprém 21 : 30
24.05.17 NBI Szeged Veszprém 30 : 27
20.05.17 NBI Veszprém Szeged 23 : 17

A kiegészítő fogadásokat illetően a gólok számát 52.5 gólon húzták meg a bukmékerek. Ez a szám első ránézésre nem sok értéket tartogat, hiszen a felek egymás elleni meccsei többnyire ekörül a határ körüli gólszámot hoztak.

  • Ljubomir Vranjes: "Azt gondolom, hogy nagyon kemény meccs vár ránk, főleg, hogy hazai pályán fogad minket a Szeged, erre biztosan készülnek is. A szezon egyik legjobb mérkőzését kell játszanunk, hogy képesek legyünk győzni ott. Jól ismerjük egymást, így szerintem a kulcs a napi forma lehet majd. Aztán a kézilabdában ott van még a védelem és a kapusteljesítmény, ami mindig fontos. Ezekre is komolyan készülünk"
     
  • Juan Carlos Pastor: "Minden játékos átérzi az első meccs fontosságát, tudja, hogy mi a feladata, éppen ezért nagyon szépen dolgozik mindenki. Finomítjuk a taktikát, nagy meglepetéssel egyik csapat sem tud már szolgálni, ismerjük egymást. Fontos lesz az első meccs! Nagyon fontos!"

A nyilatkozatokból is látható, hogy nagyon komoly felkészülés előzi meg ezt a finálét. A hazai pálya előnyét a Szeged mindenképpen szeretné kihasználni, ráadásul a gólkülönbség sem mindegy, hiszen a két meccs alapján hirdetik majd ki a győztest.

Éppen emiatt szerintünk nagyobb sansz van a Szeged sikerére, mint a Veszprémére, ugyanakkor szerintünk egy döntetlenközeli eredmény születik majd, egy kisebb téttel @8.00-as szorzón megérhet egy próbát az iksz.

 

  • Szeged vagy döntetlen@1.61    
     
  • Döntetlen@8.00    
veszpremhandball.hu; pickhandball.hu
megosztom