Magyar foci

Szerintünk ez egy erős tipp az NB I hajrájára

megosztom

A Tippmixpro 'ki végez előrébb' párosításai közül szemezgettünk.

Négy forduló maradt hátra az OTP Bank Liga idei kiírásából, a lényegi kérdések közül pedig még semmi nem dőlt el. A bajnoki címért, a nemzetközi kupaindulásért és a kiesés elkerüléséért is még ádáz harcot vívnak a csapatok, így a tavalyi évadhoz hasonlóan ezúttal is az utolsó pillanatokig izgulhatunk.

Az állami irodában fogadhatunk párosításokra, mi pedig ezen piacon találtunk egy kecsegtető végkimenetellel bíró fogadást.

Ez pedig nem más, mint a Honvéd-Debrecen versenyfutás. A bukik szerint a Loki elérőbb zár majd a tabellán, és átnyálazva a hátralévő fordulók meccset, mi is erre a következtetésre jutottunk.

Ki végez előrébb?   
Honvéd Debrecen
2.50 1.40

Jelenleg mindkét csapat azonos pontszámmal (40) áll a tabellán, jobb gólkülönbségének köszönhetően a hajdúsági alakulat az 5., a kispestiek pedig a 6. helyen állnak. De lássuk a csapatok hátralévő meccseit!

A csapatok sorsolása
Debrecen Honvéd
DVTK (o) Paks (i)
Balmazújváros (i) FTC (o)
Puskás Akadémia (o) Videoton (i)
Újpest (i) Vasas (o)

Kezdjük a sort a Debrecennel. Herczeg András együttese hétvégén regionális derbit vív a darabjaira hullott Diósgyőrrel, majd megyei rangadót játszik a Balmazújvárossal, hogy aztán az utolsó két fordulóban a Magyar Kupa döntőjének két résztvevője ellen lépjen pályára.

Véleményünk szerint a Loki a következő két fordulóban 2-6 pontot szerezhet, és az utolsó két körben is van esélye 1-4 pont  megszerzésére. Vagyis legjobb esetben akár 10 egységet is beszerezhet még a Loki.

Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd sorsolása szerintünk sokkal kellemetlenebb. A bajnoki címvédő hétvégén az egyik közvetlen riválisnak nevezhető Paks vendége lesz, majd egymás után következik a Ferencváros és a Videoton elleni találkozó. Tekintve, hogy a két éllovas mennyire kiélezett harcot vív az aranyéremért, könnyen benne van a pakliban, hogy azokon a meccseken pont nélkül marad Supka Attila legénysége.

És itt még nincs vége, mert az utolsó fordulóban a Vasast fogadja a Kispest, amely várhatóan az életéért és egyben a bennmaradásáért lép majd pályára a Bozsikban. A matchup a Vasasnak kedvez, hiszen az angyalföldiek utolsó három bajnokijukat megnyerték a piros-feketék ellen.

A legoptimálisabb esetben sem tudunk több, mint 8 pontot adni a Honvédnak, de sokkal reálisabb, hogy 4 egység körül szerez majd a hátralévő 4 körben.

  • Debrecen végez előrébb@1.40     

Összességében tehát mi inkább a Debrecenre szavaznánk, a hajdúságiak jobb helyezése pedig 1.40-es szorzóval fogadható.

Ti mit gondoltok a tippről?

 

239099
megosztom