Átigazolás

Bombaigazolással erősíthet a BL-döntős Liverpool

  • gb1

Lacazette után a másik lyoni sztár is elhagyja Franciaországot - Fekir 70 milliós szerződését már tényként kezelik.

Jövőre a bajnoki cím a cél a Poolnak, így érthető az erősítés. fotó: Express

A Liverpool hétvégén fontos bajnokit bukott a Chelsea ellen a Premier League-ben, ám még mindig pole pozícióban van a top négyes finisre. A Mersey-parti csapat 2005 után a Bajnokok Ligájának végső állomására is beverekedte magát, ennek ellenére további erősítéseket tervez a nyáron. 

Az angolok a téli átigazolási időszakban klubrekordot jelentő összegért eladták brazil sztárjukat, Coutinhót a Barcelona csapatának és pár hónap távlatából elmondhatjuk, hogy egyáltalán nem gyengültek meg, sőt. Ettől függetlenül a támadósor mélysége nem megfelelő a hármas terheléshez, így Kloppék aktívan figyelik a topligákban játszó tehetségeket.

A legutóbbi francia lapértesülések alapján - RMC Sport - a Lyon játékosával, Nabil Fekirrel már rendkívül előrehaladott stádiumban van a megegyezés, ami alapján 70 millió eurós összegért a Vörösökhöz kerülne a szezon lezárását követően. A sajtóorgánum azt is tudni véli, hogy Fekir öt esztendőre kötelezi el magát a Liverpool gárdájának játékosaként.

A középpályás nem először fut remek szezont a Ligue 1-ben - idén 22 gólnál és 7 gólpassznál jár a Lyonban.

A francia válogatott rendkívül komplex stílusa miatt több támadó pozícióban is bevethető, valószínűsíthető, hogy 4-3-3-ban és 4-2-3-1-ben is Firmino mögött kapna helyet Kloppnál.

Szalahék legközelebb vasárnap lépnek pályára. A PL 38. fordulójában toronymagas esélyesként a Brighton együttesét látják vendégül az Anfielden.

[2523116] 2018-05-13 16:00:00 Liverpool - Brighton & Hove Albionx;