La Liga

1.80-ról 2.70-re kúszott fel a Real szorzója - mutatjuk a tippünket!

Szerda este újabb rangadó vár a Real Madridra, hiszen a blancók a Sevilla otthonába látogatnak. Mindkét csapatnak kellene a három pont, ám könnyen lehet, hogy az andalúzok sokkal motiváltabbak lesznek.

Azt nem mondhatnánk, hogy a Real Madrid könnyed meccsekkel vezeti le a bajnoki szezont, hiszen a királyi gárda az utolsó négy fordulóban a Barcelona, a Sevilla, a Celta Vigo és a Villarreal ellen hivatott pályára lépni. Vasárnap parázs meccset sikerült a Nou Campban lehozni döntetlennel, három nappal később pedig egy újabb "forró" helyszínre, a Sanchez Pizjuánba utaznak Zidane-ék.

1x2    
Sevilla Döntetlen Real Madrid
2.20 3.65 2.70

A táblázatból is látható, hogy a bukiknál jelenleg a Sevilla valamivel esélyesebb a győzelemre, ám gyorsan tegyük hozzá, hogy ezt a fogadók tétjei módosították, ugyanis hétvégén még 1.85 körül lehetett fogadni a Madridot, sőt, az egyik idehaza is ismert zöld irodánál április 27-én 1.50-es szorzóval hozták ki a vendéget.

Hogy mire ez a nagy oddsmozgás?

Természetesen a Real Madrid hiányzói okozzák. Cristiano Ronaldo és Dani Carvajal is sérült, Gareth Bale pedig sárgalapos eltiltása miatt nem léphet pályára. Isco is kisebb problémákkal küszködött, így azért közel sem teljes a madridi keret.

A Real meccskerete
Kapusok: Casilla, Luca.
Védők: Vallejo, Ramos, Nacho, Theo, Achraf, Tejero, Quezada.
Középpályások: Casemiro, M. Llorente, Asensio, Kovacic, Ceballos, Óscar.
Támadók: Benzema, Lucas Vázquez , B. Mayoral.

A keddi sajtótájékoztatón Zidane ugyan arról beszélt, hogy nem aggódik a BL-döntő előtti lesérülések miatt, de azért ne vegyünk rá mérget, hogy tényleg a legjobbjait pakolja majd fel a pályára.

Egyrészt három napja volt a Barca elleni rangadó óta, ahol a Real mindent beleadott a győzelemért, másrészt ott a kijevi finálé, ami egyértelműen az év meccse lesz a blancóknak.

realmadrid.com

A másik oldalon a Sevilla immáron Joaquín Caparros vezetésével próbálja megcsípni az EL-indulást érő hetedik helyet. Az andalúzok jelenleg ponthátrányban vannak a Getafe-val szemben, de egy meccsel kevesebbet is játszottak.

A hétvégén jól sikerült Caparros bemutatkozása, hiszen a Sociedad ellen sikerült Banega büntetőjével otthon tartani a három pontot, így most abban bíznak Sevillában, hogy a rutinos mesterrel sikerül elérni a kitűzött célokat.

Bár hivatalos kezdőcsapatokat majd csak a kezdés előtt egy órával tudunk mondani, részünkről arra számítunk, hogy a Real Madrid több helyen is majd rotálja csapatát, míg a Sevilla nyilván teljes erőbedobással készül a rangadóra.

Caparros nem azért szállt be a hajrában, hogy szemrevaló játékkal örvendeztesse meg a szurkolókat, hanem azért, hogy felrázza a csapatot és jövőre is indulhasson a nemzetközi porondon.

Éppen emiatt egy pragmatikus célfutballt várunk a hazaiaktól, akiknek a madridi fiatalok ellen lehet is majd keresnivalója.

Mindenesetre a végeredményre így sem biztos, hogy megéri fogadni, de a gólok számát elég magasra húzták meg a fogadóirodák, ám véleményünk szerint ezt a 3,5 gólos egál line-t egy A-csapatos Realra szabták.

  • Gólok száma 3,5 alatt@1.90   
     
  • Gólok száma 4,5 alatt@1.40   

 

[2580876] 2018-05-09 21:30:00 Sevilla - Real Madridx;