Sportfogadás

Egy 3.10-es odds vitte a prímet - íme a legjobb fórumos tippek

Volt miből szemezgetnünk, számtalan nagyszerű tippet osztottatok meg a fórumunkban az előző hetekben is.

Májusban először jelentkezünk a legjobb fórumos tippek rovatunkkal, és az előző összefoglalóhoz hasonlóan ismét egy két hetes időszakot veszünk górcső alá. 

  • Az egyik legszebb fogás bjani55 nevéhez fűződik, aki még április végén egy cseh bajnokin 3.10-es oddsot vadászott le, méghozzá egy döntetlennel. 
     
  • Jól futott a szekere Bitmapnak is, nyertes tippjei közül pedig kiemelkedik egy 2.50-es odds, amit Stefanos Tsitsipas nyeretésével húzott be. Rutinos tenisz tipsterünk remekül vette észre a lehetőséget, miszerint Diego Schwartzman nincs formában, Tsitsipas viszont annál inkább. 
     
  • Szintén jár a kalapemelés Franz51-nek is, aki hazai pályán talált fogást a bukikon. Fórumozónk remekül érezte meg, hogy a Videoton nyomás alatt pontokat bukhat a Paks vendégeként. 
     
  • A futball szekcióban megnyílt a "Szezonvégi szüretelés" téma, amit Zozinho19 rögtön egy tükörsima nyertes tippel indított. Rutinos fórumozónk a Genoa-Fiorentina Seria A-meccsre húzott overt, ami a 2-3-as eredménnyel könnyű 1.85-ös pénzt hozott.

     

Nektek mi volt a legszebb fogásotok a múlt hétről?



Korábbi összesítők: