Angol foci

Ilyet sem nagyon látott még a világ - a City játékosán röhög az internet

  • gb1

A francia játékos nem zavartatta magát és megünnepelte a bajnoki címet. Pedig jelenleg nem is a csapat tagja.

A pofátlanság netovábbja - a kérdés, hogy miért kapott egyáltalán érmet? fotó: Sport Bible

Eliaquim Mangalát, a Les Bleus válogatott focistáját februárban közvetlenül Aymeric Laporte érkezése után a Manchester City kölcsönbe adta az Everton csapatának. A 27 éves hátvéd csak kétszer szerepelt a Mersey-parti gárda színeiben, hiszen a tavasz nagy részét sérülés miatt kihagyta, ám ami vasárnap történt, arra nem igen találunk szavakat.

Igaz, hogy Pep Guardiola fiaival többször is pályára lépett a szezon elején, de arra senki sem számított, hogy a papírra vetett kölcsönszerződés ellenére újra égszínkék mezt húz, és szégyenérzet nélkül Vincent Kompanyval és David Silvával ünnepelje a bajnoki címet.

Rengeteg példát hozhatnánk arra, hogy mennyire abszurd helyzet ez. Körülbelül olyan, mintha a Bayern München kudarcot vallott ifjú középpályása, Renato Sanches a Swansea-ból "hazarepült" volna a Salátástálat megünnepelni, miközben csapata a kiesés szélén táncol, vagy James Rodriguez beugrana Kijevbe a Real Bajnokok Ligája-győzelme esetén egy kis sziesztára.

Egy évtizeddel ezelőtt Mangala talán megúszta volna pár helyi lap hasábján egy-két kritizáló sorral, az internet korában azonban ez már nem így működik.

Guardiola brigádjának két meccse maradt a szezonból, legközelebb szerdán lépnek pályára a Brighton ellen az Etihadban - győzelmükre a    @1.10, remire @8.75 míg vendég sikerre @17.50-es oddsot szabott ki.

[2523048] 2018-05-09 21:00:00 Manchester City - Brighton & Hove Albionx;
sportbible.com