La Liga

Duplázhatunk az otthon aránylag stabil Leganesszel

A Tippmixpro fogadóinak 85 százaléka szerint a vendégek maximum egy ponttal távoznak a Pepineros otthonából.

A zöldek az előző fordulóban a Real Madridot is megszorongatták. fotó: Managing Madrid

A spanyol élvonal 36. fordulójának hétfői játéknapján a Leganes a Levante csapatát fogadja az Estadio Municipal de Butarque-ban.

1x2    
Leganes Döntetlen Levante
2.10 3.20 3.65

A párharc két résztvevője egyaránt 40 ponttal áll a tabellán és immár kijelenthető, hogy biztosan elkerülték a másodosztályba való száműzést. Ez komoly sikert jelent, hiszen a Leganes csupán a második szezonját tölti a La Ligában, míg a Levante tavaly verekedte oda vissza magát.

A Leganes közel sincs top formában hiszen legutóbbi 17 tétmeccséből mindössze hármat nyert meg és két kieső csapattal is csak 0-0-t játszott a közelmúltban. Ami bizakodásra adhat okot, hogy otthon aránylag stabilan futnak, 17 párharcukon nyolc győzelem, négy remi és öt vereség a mérleg.

A Levante az idény nagy részében komoly kiesési gondokkal küzdött és nem tudott elmozdulni az utolsó negyedből. Szezonjukban a fordulópont egyértelműen Juan Moniz mester márciusi elbocsátása volt, mivel addig három meccset nyertek összesen, azóta pedig nyolcból hatot behúztak - többek közt verték a Sevillát és a Bilbaót is.

A     fogadóit különösen nem zavarja a Levante remek menetelése - 43 százalékuk a Leganes, 42 százalékuk pedig a döntetlenre szavaz. A vendég sikerére mindössze a tipszterek 15 százaléka rakta tétjét.

[2580896] 2018-05-07 21:00:00 Leganes - Levantex;