Sportfogadás

Ha hiszünk a tömegnek, ez lehet a nap tutija

Megoszlanak a vélemények a Chelsea-Liverpool rangadót illetően, a magyar fogadók leginkább az 1X-ben gondolkodnak.

Nagy meccsel záródik a Premier League vasárnapi játéknapja, hiszen a bajnoki címvédő Chelsea és a BL-döntőre készülő Liverpool feszül egymásnak a Stamford Bridge-en.

A mérkőzéssel részletesebben külön cikkünkben is foglalkoztunk, amelyből megtudhatjátok, hogy mit érdemes tudni a csapatokról és persze azt is, hogy mekkora tétje van ennek a rangadónak.

A Chelsea-nek ugyanis égető nagy szüksége volna a három pontra, hiszen jelenleg 5 pont a hátránya a 4. helyen álló Tottenhammel szemben, vagyis ha a Kékek nem nyernek vasárnap, elúszik a jövő évi BL-indulás lehetősége.

Bár a hazaiak motivációja igen sokat nyomhat a latba, a Tippmixpro fogadói mégis megoszlanak az esélyeseket illetően. A lenti táblázatból is láthatjuk, hogy bizony szépen oszlottak el a fogadások és bár legtöbben a hazait favorizálják, sokat úgy gondolják, hogy az X vagy akár a Liverpool sikere is benne van a pakliban.

Abszolút háromesélyesnek tűnik tehát ez a derbi, ám ha hiszünk a fogadók 73 százalékának és a Liverpool nem nyer, akkor az 1X opcióval 1.33-as szorzót foghatunk.

Vajon igaza lesz a többségnek?

tippmixpro.hu

[2523106] 2018-05-06 17:30:00 Chelsea - Liverpoolx;