NB I

Így látjuk mi a magyar aranycsata esélyeit!

Lássuk, tippmestereink miként vélekednek a Videoton-Ferencváros sorsdöntő mérkőzésről.

Tomihmv

A Videoton egy éve hasonló meccset játszott a Honvéddal, akkor alulmaradt a fővárosiakkal szemben, ebből viszont úgy gondolom, hogy tanultak a fehérváriak. Azonban a tavalyi szezonnal ellentétben a mostani aranycsatát követően még lesz négy forduló hátra, s mindkét fél többnyire olyan együttesekkel néz majd farkasszemet, amelyek az életükért küzdenek.

A Fradi tavasszal idegenben még nem nyert, a Videoton otthon még nem veszített pontot, gólt is csak kettőt kapott, e miatt, illetve az utóbbi időkben a Vidi pályaválasztásával lejátszott meccsek alapján a hazaiknak áll a zászló. Ugyanakkor, köszönhetően a múlt heti eredményeknek, lélektanilag a zöld-fehérek várják jobb passzból a derbit.

Összességében viszont nem hiszem, hogy bármely fél kockáztatna, úgy gondolom, hogy kockázatot maximum a Videoton vállal majd a mérkőzés utolsó 20 percében, de az sem lesz nagy erejű. Vagyis szerintem a felek szombati meccse ezúttal nem a gólokról szól majd.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól  TippmixPro@1.70


Varin

Hétvégén nem először volt az az érzésem, hogy ez a Videoton nem akar bajnok lenni. A fehérváriak Pakson és Mezőkövesden is olyan nevetségesen gyengén futballoztak, hogy rossz volt nézni. Teljesen motiválatlanok, elképzelés nélkül futballoznak és ha Lazovics nem nyer meg egy meccset egymaga, akkor reménytelen a támadójátékuk.

Ilyen előjelekkel még akkor sem lesz könnyű legyőzni az éllovast, ha tudjuk, hazai pályán azért lényegesen jobban szerepelnek a fehérváriak. A Vidi ráadásul győzelmi kényszerben van, a döntetlen nekik itt nem jó eredmény, mivel a Fradinak innentől simán nyerhető mérkőzései vannak. Ha Dollék három pontot tudnak szerezni Felcsúton, szerintem bajnoki címet ünnepelhetnek, de számukra egy döntetlen is jó eredmény lenne. 

Óvatos első 45 percet várok, nem fognak egymásnak esni a csapatok, és ahogyan az utolsó tíz meccsből nyolc alkalommal, úgy ezúttal sem lesz legalább két gól félidőig.

Tipp: 1. félidő góljai: 1.25 alatt @1.60

   
Videoton Döntetlen Ferencváros
2.25 3.20 3.10

mr.blonde

Szerintem a háromesélyes oddsok picit torzak, több, mint háromszoros pénz a Fradira ezen a meccsen szerintem túlzás.

Ebből fakadóan nyilván ebbe az irányba keresgélnék tippet is, de a Tippmixpro kínálata azért elég szűkös. 

Közel azonos erősségű kereteket feszülnek egymásnak, a formák pedig mindkét oldalon kikezdhetőek. Nagyon komoly feszültséget várok Felcsúton, nagy taktikai csatát és mezőnyjátékot vizionálok.

A vereség elkerülése a legfontosabb cél mindkét csapat számára, ebből a szituációból gyakran születnek döntetlenek is.

Tipp:  Döntetlen  TippmixPro@3.15

[2539083] 2018-05-05 19:30:00 Videoton FC - Ferencvárosx;
239099