Sportfogadás

Ha tenisszel akarsz nyerni, a Hathármon a helyed!

A teniszszezon legizgalmasabb időszaka következik, így bőségesen válogathatunk a tippekből.

Május beköszöntével elkezdődött a teniszszezon legizgalmasabb néhány hónapja, egymást érik sorra a jobbnál jobb tornák. Jövő héten Madridban, után Rómában rendeznek 1000-es tornát, május végén pedig kezdődik a Roland Garros. Egy biztos, a következő hónapokban nem fognak unatkozni a sportág fanatikusai és a fogadók sem.

Fotó: Archív

Oldalunkon ugyanis számtalan platformon megtalálhatják számításaikat a játékosok.

Folyamatosan pörgő fórumtopicunkban minden érdekesebb torna izgalmasabb meccseiről diskurálnak felhasználóink, a nagyobb tornákra pedig külön topicot indítunk, hogy ott vesézhessék ki a fogadók legjobb ötleteiket.

Az életteli fórum mellett megnyitotta saját blogját 49ers nevű olvasónk, akivel megpróbálhatjuk legyőzni a fogadóirodákat. Újdonsült tagunk elemzésekkel egybekötve osztja meg tippjeit a nagyérdeművel és bizony a kezdés nem is sikerült rosszul.

Mindemellett szerkesztőink folyamatosan nyomon követik a teniszszezon legnagyobb tornáit, naponta jelentkezve tippekkel és cikkekkel, hogy senki ne maradjon le a legjobb tippekről.

Ha pedig tippek, mindenképpen érdemes meglátogatni partneroldalunkat, a Logibetet, ahol kiemelkedően jó mutatókkal rendelkező tippmesterek osztják meg minden nap tippjeiket a feliratkozókkal. Talán elég, ha csak varin, MoneyMaker vagy statraki statisztikáit vizsgáljuk máris láthatjuk, hogy rutinból és nyerő tippekből nincs hiány.

Iratkozz fel a legjobb tippmesterekre mindössze havi 19 euróért!

Tarts velünk tehát a következő néhány hónapban, hiszen az európai futballbajnokságok végeztével is bőségesen lesz miből válogatni a fogadóirodák kínálatából, ráadásul a Hathárom mindig is erős volt a tenisz szakágban, így bizakodhatunk a nyarat illetően is.